Tapu Dairelerinde Sosyal Mesafeyi Hiçe Sayan Kuyruklar Oluştu

Tapu Dairelerinde Sosyal Mesafeyi
Tapu Dairelerinde Sosyal Mesafeyi

Kamu bankalarından yapılan faiz indirimi hamlesi sonrası vatandaşın konuta olan talebi artarken tapu dairelerinde randevu süresi de uzadı. Tapu dairelerinde yaşanan yoğunluk sonrası ne yazık ki istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Aşırı Yoğunluk Sosyal Mesafe Kurallarına Uyulmasını Zorlaştırdı

Bankaların konut kredisi paketlerinden başlatılan tarihi kredi fırsatı ile konutlara olan talepte adeta patlama yaşandı. Konut kredisi çekerek ev sahibi olan kişiler için ise randevulu hizmet verilmemesi üzerine tapu dairelerinde büyük bir yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Konut kredisi çekerek ev almak isteyen kişilerin tapu dairelerinde randevulu satışa dahil edilmemesi nedeni ile sorun yaşandığı belirtilirken bazı kişilerin tapu dairesi önünde 4 saattir kuyrukta sıra beklediklerini dile getirmesi büyük tepki çekti. Banka kredisi ile ev sahibi olmak isteyen kişilerin tapu dairesi önünde sıra olduğu, randevulu işlemlerde oluşan boşluk halinde alındığı, bu nedenle de uzun süre beklemek zorunda kaldıkları belirtili.

Tapu önünde sırada beklemek bir yana insanlar korana virüs salgını nedeni ile kalabalık bir ortama girmekten rahatsız olduklarını belirttiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*