THY Dış Hat Uçuşları 18 Haziran’da Başlıyor

THY Dış Hat Uçuşları Haziranda Başlıyor
THY Dış Hat Uçuşları Haziranda Başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, “18 Haziran itibarıyla Avrupa’daki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacağız” dedi. THY, 1 Haziran’da iç hat uçuşlarına sınırlı olarak başlamıştı.

THY 18 Haziran itibarıyla Avrupa’da altı ülkedeki 16 kentten Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuşlara başlayacağını duyurdu. THY’den yurt dışından Anadolu şehirlerine gerçekleştirilecek uçuşlarla ilgili yapılan açıklamada, “18 Haziran tarihi itibarıyla Avrupa’da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştirecek” denildi.

YURTDIŞI UÇUŞ NOKTALARI

Bu uçuşlara ek olarak geçen dönemlerde de sefer icra edilen uçuşlar, yolcuların en çok uçmak istedikleri gün ve saatlere göre yeniden planlandı. Yurt dışı uçuş noktaları; Almanya’da Münih, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Hannover, Köln, Düsseldorf ve Hamburg, İsviçre’de Zürih, Cenevre ve Basel; Avusturya’da Viyana ve Salzburg, Hollanda’da Amsterdam; Danimarka’da Kopenhag ve İsveç’te Stockholm olarak belirlendi.

YURTİÇİ UÇUŞ NOKTALARI

Yurt içi uçuş noktaları; Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sıralandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*