TOKİ 26 İlde Açık Artırma İle Daire Satışa Çıkartıyor

TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama
TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) en uygun fiyatlardan açık artırma satışlarına başlayacak. Katılımcı adayların tamamının önceden açık artırma sistemine dâhil olmuş olması gerekiyor. Daha sonra TOKİ açık artırma sistemine girilemez. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan evleri almak isteyenler TOKİ’ye başvurabiliyor. Türkiye’nin farklı illerinde inşa edilmiş alt ve orta gelir grubuna yönelik konutları satışa sunacağını resmi internet sitesinden duyurdu. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan evleri almak isteyenler TOKİ’ye başvuru yapabilecek. İşte tüm detaylar…

AÇIK ARTIRMA SATIŞ DUYURUSU

İdaremiz mülkiyetinde bulunan 160 adet konut 19 Haziran 2020 tarihinde ve 180 adet işyeri 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunulmuştur.
Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından yerine getirilecektir.

BAŞVURU SIRASINDA NELER GEREKECEK?
-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş olan gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun kurulmuş tüzel kişilikler başvuru yapabilecektir.
-Fotoğraflı nüfus cüzdanı
-Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,
-Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak;
Muhammen bedeli 99.999.- TL ye kadar olanlar için 5.000.-(Beş bin) TL,
Muhammen bedeli 100.000 – 349.999.- TL’ye kadar olanlar için 10.000.-(On bin) TL,
Muhammen bedeli 350.000 – 999.999.- TL’ye kadar olanlar için 50.000.-(Elli bin) TL,
Muhammen bedeli 1.000.000.- TL ve üstünde olanlar için 100.000.-(Yüz bin) TL katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
-Başvuruların vekâleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekâletname,
-Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekâlet ile imza sirküleri.
(Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesini imzalayacaklardır.)

AÇIK ARTIRMA SATIŞ DUYURUSU
22 Mayıs 2020
İdaremiz mülkiyetinde bulunan 160 adet konut 17 Haziran 2020 tarihinde ve 180 adet işyeri 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunulmuştur.

Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından yerine getirilecektir.

Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine anılan Bankalar tarafından belirlenecek Temerküz Şubeler aracılığı ile yürütülecektir. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecektir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*