Ak Parti Vekili Hamza Dağ’dan Başkan Soyer’e mesaj; ”Bu Yalnıştan Vazgeç”

Hamza Dağ
Hamza Dağ

CHP’li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tepki çeken “İzmir bayrağı ve parası” açıklaması sonrası yeni bir skandala imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde kolonların boyatılması tam 200 bin liraya mal oldu. Peki neden bu kadar yüksek bir fatura çıktı?

KOLON BOYATMA 200 BİN LİRAYA MAL OLDU

Belediyenin ana binası bu binanın başka sorunları varken şehirde başka sorunlar varken bu binanın sadece kolonlarının 200 bin TL bedelle boyandığını görebiliyoruz. Çok yüksek bir rakam. Yaklaşık makul yapılması gereken rakamın 10 katı. 20-30 bin TL’ye yapılması gerekirken burada neredeyse 10 katı bir bedelle bu kolonların boyandığını görüyoruz. 80 daire işçilik dahil olmak üzere boyanabilir bu rakama. Şunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’in kaynaklarını nasıl çarçur ettiğini buradaki küçük örnekten dahi görmemiz mümkün.

Ak Parti Milletvekili Hamza Dağ;

İzmir Büyükşehir Belediye binasına ait. Şehrin merkezinde yer alan ve kamuya ait olan bir binayı LGBT’yi simgeleyen renklere boyayarak İzmir’e nasıl bir fayda sağlamayı amaçlıyorsunuz?

2-) Sayın Soyer, evinin odalarını LGBT renklerine boyayabilir, kişisel tercihidir. Lakin bir kamu binasını, pedofili ve ensest ilişkileri meşrulaştırmayı amaçlayan bir sapkınlığı simgeleyen renklerle boyayamaz.

3-) Sn. Soyer’in başkanlığı döneminde belediye eliyle LGBT’ye açık şekilde alan açılmaya çalışılmakta ve bu konu farklı zamanlarda şehrin gündemine getirilmektedir.

4-) AK Parti, kimliği ne olursa olsun, bu ülkede, herkesin eşit vatandaş olarak yaşamasının önünü açtı. Ancak toplumsal ifsada sebebiyet verecek sapkınlıklar karşısında da net bir tavır aldı.

5-) Şu bilinmelidir ki; İzmir’de bu sapkın zihniyetin ve onu meşrulaştırmaya çalışan her türlü faaliyetlerin karşısında olacağız.

6-) Özelikle kamu zararına sebep olunarak ve 197 bin TL ödenerek bu şehrin en önemli kamu kurumlarından birinin LGBT‘yi çağrıştıracak şekilde boyanmasına sessiz kalamayız.

7-) Buradan Sn. Soyer’e çağrıda bulunuyoruz: O renkleri oradan kaldırın ve bu yanlıştan bir an önce vazgeçin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*