Bakan Murat Kurum Söke’ye 400 Konut Yapacaklarını Açıkladı

Bakan Murat Kurum Sökeye Konut
Bakan Murat Kurum Sökeye Konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Söke’de vatandaşlardan gelen talep üzerine TOKİ projesi kapsamında 200 değil, 400 konut yapacaklarını açıkladı. Bakanı Murat Kurum, Söke ve İncirliova TOKİ proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Bakan Murat Kurum, “Söke’mize 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında daha önce 200 konut yapacağımızı açıklamıştık. Ancak hem ilçemiz, hem de vatandaşlarımızdan gelen talepler ile yerin de müsait olmasını göz önüne alarak, yeniden bir değerlendirme yaptık. Sonuç olarak Söke’mizde 400 konut yapma kararı aldık. Söke’mize ve Aydın’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

MİLLET BAHÇESİ ÖNERİSİ

Başkan Celbek, bir araya geldiği Bakan Murat Kurum’a İncirliova’da yapılacak Millet Bahçesi Projesi için Dereağzı Mahallesi’nde bir yer önerdi. Celbek’in anlattıklarını dikkatle dinleyen Bakan Murat Kurum, yeri değerlendireceklerini ifade etti. Firma çalışanları ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile fotoğraf çektiren Bakan Murat Kurum, jeotermal sahasında inceleme ve Nazilli programlarını iptal ederek, kentten ayrıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*