İnciraltı’nın Son Umudu ”Cumhurbaşkanı Erdoğan”

CUMHURBAŞKANI
CUMHURBAŞKANI

1991 ylında turizm bölgesi ilan edilen ve o günden bu yana imar planı bekleyen İnciraltı’nın belirsizliği, toprak sahiplerinin mağduriyetine neden oldu. İnciraltı Gelişim Derneği çatısı altında basın toplantısı düzenleyen İGD Başkanı Tayfun Karabulut, “2013 yılında hazırlanan planlar, davalar açılarak iptal edildi.

İnciraltı Gelişim Derneği (İNGEDER) çatısı altında birleşen toprak sahipleri seslerini duyurabilmek için İnciraltı’nda bir basın toplantısı düzenledi. İNGEDER, toplantı öncesi Balçova Otoban Üstgeçidi ve İnciraltı Levent Marina karşısına astıkları pankartlara, “İzmir sevdalısı Cumhurbaşkanımız, İnciraltı’nın planlanması için ilginize ihtiyacımız var. Lütfen el veriniz” yazarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

Yaklaşık 40 yıl süren plansızlık sorununa çözüm bekleyen İnciraltı toprak sahipleri, bu kez iki ayrı noktaya pankart asarak, Cumhurbaşkanı’ndan destek istedi.

Bugüne kadar kendilerine verilen sözlerin yıllardır tutulmadığını dile getiren İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, “2013 yılında hazırlanan planlar davalar açılarak iptal edildi. Bugün İzmir; İnciraltı’nı ve biz İzmirli toprak sahiplerini unutmuş, hiç yokmuşuz gibi davranıyor. İzmir bizi görmüyor, duymuyor. Son umudumuz olan, İzmir sevdalısı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizi Ankara’dan duymasını ve kentimizin kadersizliğine son vermesini bekliyoruz” dedi.

Son umutlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Karabulut, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizdeki ve dünyadaki birçok yardım çığlığına kayıtsız kalmayan, ülkemizin gelişimi için canla başla çaba sarf eden, kalbinde İzmir ve İzmirli’nin özel bir yeri olduğuna inandığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlerin sesini duymasına, yıllardır çözümsüzlük içerisinde bekleyen İnciraltı ve Bahçelerarası planlanması hakkında iradesine ve eline ihtiyacımız var. Sayın İzmir sevdalısı Cumhurbaşkanımız lütfen bize el veriniz.”dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*