Narlıdere Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Hız kazandı

Narlıdere Kentsel Dönüşüm Çalışmaları
Narlıdere Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Narlıdere’de; Çatalkaya, Narlı, Atatürk ve 2. İnönü mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ankara’da, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile görüştü.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Kentsel dönüşüm çalışmaları uzun süredir ilçenin gündeminde. Göreve geldiğimizden bu yana Somut adımlar attık ve önemli bir yol kat ettik. Şimdi bunu bir soncu ulaştırmak için çabalıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın da konuya yaklaşımı pozitif ve yapıcı. El birliği ile yakın zamanda çalışmalardan bir sonuç alacağımızı ve vatandaşlarımıza mutlu haberi vereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank “Bakanlık olarak yerel yönetimlerle işbirliğini önemsiyoruz. Narlıdere ilçemizdeki dönüşüm alanı hem günün koşulları hem de binaların durumu nedeniyle hızlıca çalışılması gereken alan. Biz Bakanlık olarak Narlıdere’de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İlgili teknik birimlerimizle koordineli hazırlanacak yeni imar planı ve çalışmayı onaylarız. Sonrasında projeye başlanabilir. Bakanlığımız belediyelerimizden gelen talepleri çok dikkatli bir şekilde inceliyor ve önemsiyor” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*