TOGG Yenilikte Ben De Varım Kampanyası Uzatıldı!

togg
togg

TOGG yenilikte ben de varım kampanyası ile yerli otomobil fabrikası temellerine isim yazdırmak isteyen vatandaşlar, işlemi birkaç adımda tamamlayabilecek. TOGG yenilikte ben de varım isim yazdırma kampanyası, yoğun talep üzerine 3 Ağustos tarihine kadar uzatıldı. TOGG yenilikte ben de varım isim yazdırma kampanyası ile Bursa’da temeli atılacak olan fabrikada inşaat temeline yerleştirilecek özel bir kapsül ile adlarını yazdıracak. TOGG ben de varım kampanyası, ikinci adımını ise site tarafından oluşturulan görselin, ismini tarihe yazdırmak isteyen kişinin sosyal medya hesabından paylaşılması ile oluşturacak. Son aşamada ise, yazılan tüm isimler bir kapsülde yerini alacak ve inşaat temeline yerleştirilecek.

YENİLİKTE BEN DE VARIM İSİM YAZDIRMA NASIL YAPILIR?

TOGG ben de varım kampanyasına katılmak için ismini belirtilen siteye girecek olan vatandaşlar, inşaat temeline yerleştirilecek özel bir kapsül ile adlarını tarihe yazdırma fırsatına sahip olacak. İsim yazdırma için aşağıdaki linke tıklamak ve adımları izlemek yeterli olacak.

TOGG ben de varım kampanyasına isim yazdırmak için  BURAYA TIKLAYINIZ.

Yerli elektrikli otomobil üretim tesisi Bursa’da kurulacak. Tesisin öngörülen toplam sabit yatırım tutarı 22 milyar lira olacak. Yerli otomobil üretim tesisinde 4 bin 323 kişi istihdam edilecek. 300’ü nitelikli personel olacak. 5 modelde yılda 175 bin adet üretilecek. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun gerçekleştireceği yatırım için 31 Aralık 2035’e kadar 30 bin otomobil alım garantisi verildi. Proje bazlı devlet desteği verilecek yatırım için Gümrük Vergisi muafiyeti, KDV istisnası, yüzde 100 vergi indirimi, azami tutar sınırı olmaksızın 10 yıllık sigorta primi işveren hissesi desteği, 10 yıllık Gelir Vergisi stopajı desteği, azami 360 milyon liralık nitelikli personel desteği, faiz ve kar payı desteği, yatırım yeri tahsisi ve alım garantisi sağlanacak.

Resmi kuruluşu 28 Haziran 2018’de gerçekleşen ve kuruluşundan 18 ay sonra tasarım ve mühendislik çalışmalarının geldiği noktayı gösteren ilk ön gösterim aracını ve sedan konseptini gün ışığına çıkaran TOGG, fabrikanın temelini 18 Temmuz 2020 tarihinde atacak. 2030 yılına kadar ise fikri ve sınai mülkiyet hakları tamamen kendisine ait bir ortak e-platform üzerinde 5 farklı model üretecek. Projenin hemen başında 2 ayrı özgün patenti kayda geçiren TOGG, üretime başlayacağı 2022 yıllı itibarıyla Avrupa’nın klasik olmayan doğuştan elektrikli ilk SUV üreticisi olarak endüstride yerini alacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*