TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi İhalesini Yapıldı

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi
TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan Van’ın Tuşba ilçesindeki Millet Bahçesi için ihale gerçekleştirildi. İhalesi yapılan projenin içeriğinde Millet Kıraathanesi de bulunuyor.

Vanlı vatandaşlarımızı daha çok yeşille buluşturacak Van Tuşba Millet Bahçesi ile şehrin merkezinde yeşil alanları, meyve bahçeleri, gül bahçeleri, tema bahçeleri ile doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı oluşacak.

22 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen ihale ile Van’ın Tuşba ilçesinde yapılan Millet Bahçesi kompleksinin inşası için ilk adım atıldı. Proje içerisinde çeşitli sosyal donatılar da yer aldı. Tuşba Millet Bahçesi tamamlandığında Van’ın yeni bir yaşam alanı daha ortaya çıkacak.

İçerisinde 2059 adet ağacın bulunacağı Millet Bahçesi yeşil alanları ile Tuşba ilçesine farklı bir görünüm kazandıracak. Çocukların vakit geçirebilecekleri güvenli ortam oluşturmak amacıyla Tuşba Millet Bahçesi içerisinde çocuk oyun alanları bulunaca. Gençler için ise spor sahaları inşa edilecek.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*