ARVENTO, Bilişim 500’de 7. Kez Mobil Uygulamalar Kategorisi Lideri

ARVENTO
ARVENTO

Tasarladığı teknolojiyi dünyada 3 kıtaya ihraç eden mobil takip sistemleri geliştiricisi Arvento, Türkiye’de bilişim alanında yapılan tek kapsamlı araştırma olan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması 2019” kapsamında verilen Bilişim 500 ödüllerinde, Türkiye Merkezli Üretici, Mobil Uygulamalar kategorisinde bu yıl üst üste 7. kez Türkiye’nin bir numaralı şirketi oldu. Arvento, ‘Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri’nde ise, ‘Yılın Türkiye Merkezli Üretici, IoT ve M2M Kategorisi’ birinciliğine layık görüldü.

Toplamda 1 milyonu aşkın cihaz sayısı ve 100 binin üzerindeki müşteri referansı ile Türkiye’de alanında pazar lideri olan Arvento, BThaber tarafından gerçekleştirilen ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye-2019 Araştırması’nın sonuçlarının açıklandığı Bilişim 500 Ödül Töreni’nde, Mobil Uygulamalar kategorisinde bu yıl da ödül alarak üst üste 7. kez birinci seçildi. Şirket ayrıca bu yıl verilen ‘Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri’ kategorisinde, ‘Yılın Türkiye Merkezli Üretici, IoT ve M2M Kategori’sinde lider oldu.

Araç takip sistemleri alanında Türkiye’de pazar lideri olan, cihaz ve müşteri sayısında ise dünyanın en büyük oyuncuları arasında yer alan Arvento olarak, aldıkları ödüllerin motivasyonlarını arttırdığını dile getiren Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal “Bu yıl 1 milyonun üzerinde cihaz sayısıyla rekor kırarak, dünya küresel araç takip sistemi pazarında lider olma hedefine bir adım daha yaklaştık. Bilişim 500’de aldığımız ödüller, yenilikçi yaklaşımımız, hizmet kalitemiz ve yeni ürünlerimizle dünya pazarlarında tercih edilen bir marka olma yolculuğumuzda bize değer katıyor. Özellikle, bu yıl ‘Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri’ kapsamında aldığımız IoT ve M2M kategori liderliği ödülü, geldiğimiz noktayı ve ülkemize sağladığımız faydayı ortaya koyması açısından bizim için önemli bir gurur kaynağı oldu. Önümüzdeki dönemde kendi teknolojimizle araç takip ve filo yönetim sistemlerinin yanı sıra takip sistemleriyle entegre sektörel IoT çözümleri geliştirip üretmeye ve ülkemizi global pazarlarda başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*