Cam Panaller Nasıl Etiketlenmeli?

Cam Paneller
Cam Paneller

Ürünleriniz hassas ise etiketleme sisteminizde aynen öyle olmalı. Novexx Solution dünya genelinde cam sanayii için hassas ve özenli etiketleme sistemleri kuruyor.

Sektörel ihtiyaçlara ve ürünlerin özelliklerine göre değişen etiketleme sistemleri çeşitlilik gösteriyor. Cam sanayii gibi kırılgan ve hassas ürünlerin etiketlemesinde özen gösterilmesi gerektiği bilinen bir gerçek.

BAŞARILI UYGULAMA

Almanya merkezli uluslararası bir cam şirketi, Novexx Solutions’dan Print & Apply System’i kullanarak birçok zorluğu aştı. Firmada her yıl yaklaşık 180.000 etiket çeşitli cam levhalara yapıştırılmakta. Yatay olarak hareket eden cam levhalara etiketleri hassas bir şekilde uygulamanın özel bir zorluğu bulunuyor.

Etiketler, konveyör bandına monte edilen NOVEXX Solutions ALX 926 sistemi ile basılıyor ve uygulanıyor. Önce bir etikete bilgi ve barkod yazdırılıyor, ardından bu da panele uygulanıyor. Ürünler üzerinde hassas uygulama önemli olduğu için, bir LA-TO-BO uygulayıcı, basınçlı hava kullanarak cama etiket yerleştirmek için kullanılıyor.

Kullanılan aplikatör, Print & Apply System’in ayrı ayrı seçilebilen bir parçası ve etiketin nasıl uygulanacağına karar veriyor. Böylece, özel malzemeler üzerinde yumuşak uygulamalar ve etiketleme yapmak mümkün oluyor.

Novexx Solutions etiketleme sistemleri, dünyada ve Türkiye’de cam sanayinde bulunan büyük referansları ve gerçekleştirilmiş çok sayıda proje hizmet vermeye devam ediyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*