Elbistan TOKİ Konutları İhale Tarihi Belli Oldu

TOKİ konut
TOKİ konut

Elbistan Toki konutları ihaleye çıkıyor. Elbistan Toki konutları için Eylül ayında ihale düzenlenecek. Elbistan Toki konutları için ihale tarihini duyuran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), sosyal konut çalışmaları kapsamında, 600 adet konutu ihale sonunda yüklenici firmaya devredecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca açıklanan 600 adet sosyal konut projesi Elbistan’da yükselecek. Kura çekiminin 5 Haziran tarihinde yapıldığı aktarılırken, 2+1 ve 3+1 dairelerin depreme dayanıklı olmasına özen gösterildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ilanda, Elbistan’da 600 adet sosyal konut projesi için 30 Eylül 2020 tarihinde ihale düzenlenecek. Hedeflenen konut projesinin 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşturulacağı söylenirken; toplamda 609 konut ile 1 adet ticaret merkezi için, beklenen ihalenin sonunda projenin yüklenici firmaya devredilmesi bekleniyor.

Konutlar Karaelbistan’da yükselecek
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) devam ettirmiş olduğu “100 bin Sosyal Konut” projesi kapsamında ihaleye çıkması beklenen konutlar çok seçenekli olarak alıcıya sunulacak. Toplam konut sayısından 420’si 2+1, 180’i ise 3+1 üzerinden alıcının tercihlerine bırakılacaktır. Konutların yapılacağı alanın Karaelbistan Mahallesi olduğu aktarılırken, Elbistan Devlet Hastanesi ile Şehir Er Cuma Potuk Yatılı Bölge Okulu’nun çevresinde konutların inşası başlatılacak. Ancak çalışmaların başlatılabilmesi için, önce yer tesliminin yapılması bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*