TOGG Araba Fabrikası İşçi Alımı Başvuru Formu

TOGG
TOGG

TOGG yerli araba fabrikası için genel iş başvuruları başladı. TOGG araba fabrikasının inşası için ilk etapta 2000 işçi alımı yapılacak ve daha sonra ki süreçlerde, 4 bin civarında daha personel alımı yapılacak. Peki, TOGG yerli araba fabrikasına işçi alımı için başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar…

TOGG İŞ BAŞVURULARI BAŞLADI

TOGG fabrikası için işçi alımı başvuruları başladı. Başvurular şimdilik genel başvuru şeklinde alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar, TOGG’un resmi sayfası üzerinde açılan genel başvuru formuna, genel kimlik bilgilerini, öğrenim ve mesleki bilgilerini giriyor.

TOGG yerli araba fabrikası iş başvuru formu için BURAYA TIKLAYINIZ

NOT: Linke tıkladığıktan sonra, açılan sayfanın sol altında General Application (Genel Başvuru) kutucuğunu işaretleyin ve sonra sağ alt tarafta bulunan ”BAŞVUR” butonuna basınız.

EKİBİMİZE KATILIN

TOGG’da kişilerin geçmiş başarı ve teknik yetkinlikleri kadar geleceği yönlendirme potansiyellerine de önem veririz. Ekibimiz sürekli öğrenme hevesine sahip, duygusal yönden istikrarlı, entelektüel kapasitesi yüksek, kişiler arası etkileşimde başarılı, cesur ve girişimci bireylerden oluşur.

Hayattaki amaçlarımızla TOGG’da yaptığımız iş arasında çok güçlü bir anlam bağı vardır ve bu nedenle işimize tutkuyla sarılırız. Kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü ve ikna ediciliği bizim için önem taşır. Herkesin sorumluluk almasını ve yeni fikirler geliştirmesini bekleriz; başarımızı da bu şekilde değerlendiririz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*