TOKİ Sivas Merkez’de 14 Adet 2+1 Konutu Kurasız Satışta Çıkardı

TOKİ Sivas Merkezde Adet
TOKİ Sivas Merkezde Adet

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle Projesinde yer alan bazı 2+1 konutlar satışa çıkarıldı. TOKİ tarafından yayımlanan satış duyurusunda vatandaşların bu konutlara bir miktar peşinat ödemesi geri kalan tutarı da taksitle ödeyerek sahip olabilecekleri ilan edildi. Bu projede yer alan 2+1 konutlardan 11 adet için satış ilanı yayımlayan TOKİ’nin duyurusunun detayları;

“Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 14 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 04 Ağustos 2020 – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında Açık Satışa sunulacaktır.”

TOKİ Başkanlığı’nın satış çıkardığı 11 konut için yapılan açıklamada, evlerin 75 metrekare olduğu duyuruldu. 14 olarak satışa çıkarılan ancak 11 adet kalan evler için net büyüklük ise 58 metrekare.

TOKİ evlerin en düşük 146 bin TL en yüksek ise 168 bin TL olduğunu duyurdu.

Evlerin büyüklüleri standart olmasından dolayı evlerde ki fiyat farkı, konutun konumuna göre değişiyor. Satış Detayları Bu konutlar için vatandaşlar yüzde 25 peşinat ödemesi yapacaklar. Evlerin satış rakamına göre vatandaşlar ayrıca aylık 610 TL ve 702 TL arasında değişen tutarlarla borçlarını kapatacaklar. TOKİ Başkanlığı vatandaşlar borçlarını ödemeleri için toplam 180 ay vade imkanı sağlıyor.

Başvuru İşlemleri TOKİ Satışlar sayfası üzerinden bu ilana ulaşabilirsiniz.

Sivas Merkez Yenimahalle Projesinde bulunan bu konutlardan almak isteyen vatandaşlar ise başvurularını Halkbank üzerinden yapacaklar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*