Başkan Halil Arda ”Ben Tarihe Geçtim Bunun Farkındayım”

Halil Arda
Halil Arda

Dün akşam yapılan meclis toplantısında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşi Deniz Arda adına çıkartılan ”onursal Kordinatör” ünvanlı kart ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Halil Arda’nın açıklamaları;

Başkan Arda’nın ”Onursal Kordinatör” Açıklaması

Eşim; İzmir sivil toplumu temsilen Endonezya, Malezya, Talyan’ta diplomatik seyahatler yapmış, EXPO 2015’in kazanılması için kendisini feda etmiş, Ahmet Piriştina döneminde engelliler daire başkanı Süleyman Er’le engelli vatandaşlar için İzmir’de çalışmış birisi. Ocak ayında İzmir’de yapılmış olan porti kültür Bahçe terapisi ile ilgili uluslar arası sempozyumu düzenleyen kişi, uluslararası bağlantılarını yapan kişi. Yine şimdi İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Uluslararası Engelsiz İzmir 2021 sempozyumunu düzenleme komitesindeki bir numaralı insan.

Büyükşehir için çalışıyor, İzmir için çalışıyor, Gaziemir için çalışıyor, Engelliler için çalışıyor, Gaziemir Gönüllü Kadınlar Derneği’ni kurdu. Yüzlerce kadınla birlikte Gaziemir’de dezavantajlı aileler için çalışıyor, ve yurtdışına gittiğimizde Manori kordinatör diye bir tabir var. Bu tabir yurtdışında kamusal alanda hiçbir ücret almadan gönüllü insanları tarif eden bir tabirdir. Biriyle el sıkarken diyeriyle kartınızı veriyorsunuz. Evet gönüllü çalışıyor. Evet Türkçeye çevrildiğinde Onursal Kordinatör olabilir. Bu kart Türkiye’de kullanılmış bir kart değil. Özel kalemle benim işe aldığım ve daha sonra memnun olmayıp benim işten çıkardığım bir personelin çekmecesinden alıp servis ettiği bir kart.

Nüfus Ticareti Dediğiniz şey nedir?

Talihsiz açıklamalar oldu. Bu atama yalnış diyenler oldu. Ne ataması? kim kimi nereye atadı? bunu yapanlar hukukçular, bu atama diyor yalnış oldu. Sizde söylüyorsunuz bu durumu düzeltin? hangi durumu düzelticem. Ne odası kaldı, ne çocuklarımızın belediye’de çalışması kaldı.

Peki sizin nüfus ticareti dediğiniz şey nedir? Halil Arda nufüs ticareti yapıyor diyorsunuz? Halil Arda hangi nüfus ticaretinin içinde oldu? 28 Ocak’ta atandım 31 Ocak’ta 3 gün sonra Mali Müşavirlikten istifa ettim.

Ben Tarihe Geçtim Bunun Farkındayım!

Bu halk bana Belediye Başkanlığı gibi müthiş bir ünvan verdi. Ben tarihe geçtim bunun farkındayım. Eşim Belediye Başkanlığından önce Padova Üniversitesinde doktorayı kazanmış birisi, Ege Üniversitesinde doktorayı kazanmış birisi Belediye Başkanlığı ile alakası yoktur. Bu Belediye’de Arda soy isimli kimse yok. Bu Belediye’de annemim kızlık soy ismi Taner soy isimli kimse yok. Bu belediye’de eşimin kızlık soy ismi Özuğur bir kişi yok. Büyükşehir belediyesinde varmı? bir kişi yok. İşe girecek bir kişi yok, ticaretle uğraşacak bir kişi yok. Çocuklarım 10 yıldır yurtdışında Hollanda’da yaşıyor kimseye de muhtaç değiliz.

Bu Ükle Nüfus Ticaretini çok iyi Biliyor!

Bu makama da nüfus ticareti derseniz, Bu ülke nüfus ticaretini çok iyi biliyor. Nüfusunu kullanarak milli futbolcuları millet vekili yapmak sizde, milli motorsikletçiyi millet vekili yapmak sizde, milli güreşçiyi millet vekili yapmak ve onu bankaların yönetimine getirmek sizde, eşi, çoluğu, çocuğu, gelini, damadı nerelere, hangi görevlere, kaç para maaşla geldiğini bu ükle hepsi biliyor. Maşallahımız var. Halil Arda nüfus ticareti yapıyor dediğiniz son insan son. Ama siz bu işleri iyi biliyorsunuz. Bırakın benimle uğraşmayı bu ülkenin gerçekleri ile uğraşın. Peynir 60 lira. Bu ülkenin gerçeği bu.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*