Koltukla Uçan Adam, Bu Kez ”Yatakla Uyuyarak” Uçuş Gerçekleştirdi

Hasan Kaval
Hasan Kaval

Fethiye Ölüdeniz’de daha önce havada koltukla uçup tv izlyen, cips yiğen, okey ve tavla oynayarak atlayış gerçekleştiren Hasan Kaval bu defa havada yatakta uçup uyudu.

Dünyaca ünlü Fethiye Ölüdeniz Babadağ’dan paraşüt ile atlayışında daha önce havada koltukla uçup, okey ve tavla oynayan uçuş pilotu Hasan Kaval, ilginç atlayışlarını sürdürüyor. Hasan Kaval son olarak yatakta uyyarak atlayış gerçekleştirdi.

HAVADA ŞEKERLEME

Yeni uçuşu olan ”Havada Şekerleme” videosu ile yine bir rekora imza atmayı planlıyor. Yaptığı çılgın projelerle gündemde olan Hasan Kaval ilerleyen dönemlerde daha farklı projeleri olduğunu açıkladı.

Hasan Kaval bu kez atlayışını Antalya Alanya’dan gerçekleştirdi. Her şeyini kendi tasarlayıp hazırladığı yatakla yamaç paraşütü yaptı. Havada şekerleme projesiyle bir ilke daha imza atan Hasan Kaval saatini kurup havada uyudu.

Hasan Kaval’ın yatakta uyuyarak uçuş gerçekleştirdiği videosu henüz yayınlamadı. İlerleyen zamanlarda da yine denenmemiş ve yapılmamış farklı projelerinin olduğunu açıkladı. Hasan Kaval’ı youtube hesabından takip edebilir ve yeni videolarını izleyebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*