Kuzey Kıbrıs İskele Long Beach Tanıtım

Kuzey Kıbrıs
Kuzey Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilçelerinden biri olan İskele’nin yüzölçümü 774 kilometrekaredir. İskele İlçesi, 1998 yılına kadar Mağusa ilçesine bağlıydı. 2000 yılında çıkarılan bir yasayla Güzelyurt ilçesi ile birlikte ilçe statüsü kazandı. İskele, Mağusa-Karpaz Anayolu ile Ercan-Karpaz Anayolu’nun birleştiği noktada, yeşilin maviyle bütünleştiği, Turizmin gözbebeği bir kıyı şerididir. İskele özellikle turizm gelirleriyle birlikte emlak yatırımı yapmak isteyen, Kıbrıs satılık ev ilanlarını inceleyen, KKTC’de ev satın almak isteyen herkesin gözdesi haline geldi. Yapılan yeni konut projeleri ile birlikte Kıbrıs İskele Long Beach de İskele’nin en popüler Kıbrıs emlak yatırımı lokasyonlarından birine dönüşmüş durumda.

 İSKELE LONG BEACH MEVKİSİ ÖZELLİKLERİ

Özellikle son zamanlarda yatırımcıların gözdesi haline gelen bu bölge oldukça fazla turist misafir etmektedir. Beyaz kumu, palmiyeler ile kaplı yürüyüş alanları, kilometrelerce uzunluktaki plajı ile dikkat çeken İskele Long Beach bölgesi Kıbrıs’ın en çok tercih edilen bölgeleri arasındadır. Bölgede ses getiren konulardan bir diğeri de yapılan yatırımlardır. İskele beldesi konumu itibarı ile her türlü gelişmeye açıktır. Turizm ve küçük sanayi tesislerinin bulunduğu bu bölge için her geçen gün yeni projeler üretiliyor, yeni konutlar inşa ediliyor ve bölgedeki gayrimenkullerin değerleri her geçen gün artıyor.

Kıbrıs emlak yatırımı İskele Long Beach bölgesinde yapacağınız yatırımların karşılığını çok kısa sürede alabilirsiniz. Hem yüksek kira getirisi, hem harika manzaraları ile Kıbrıs satılık ev sektörünün yeni fırsatları İskele’de. Son 3 senede gözlemlenebilecek %30’un üzerinde değer artışı ile Kıbrıs İskele Long Beach bölgesi, mutlaka radarınızda olmalı. Bu bölgeden alacağınız herhangi bir ev size orta vadede inanılmaz değerler kazandırabilir. Altın kumları ve masmavi denizleri, uçsuz buçaksız sahilleri ile adı ile kendini tanıtan Long Beach bölgesi sizleri bekliyor.

Dünya standartlarında emlak geri dönüşümü 20-24 yıldır. Kuzey Kıbrıs’ta emlak geri dönüşümü 7-9 yıl arasıdır. Yükselen Döviz kurundan aldığınız gayrimenkul size kazanç sağlar.

Kıbrıs İskele Long Beach Bölgesinde bir birinden farklı projelerimizden sizde ev sahibi olmak için iletişime geçiniz.

Neziha Kılıç-0507 258 38 01

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*