Otomobil Fabrikalarına Özel Sistemler

Otomobl fabrikalari
Otomobl fabrikalari

Türkiye’de ilk kez BM Makina Grup tarafından gerçekleştirilen zemin altı tren kaldırma sistemlerinde projeler; İstanbul metrosunun Olimpiyatköy ve Ümraniye bakım atölyelerinde gerçekleştirildi. Zemin altında hassas çalışma gerektiren projelerin ilkinde 4’lü bir vagon kaldırırken son uygulamada 6’lı vagonun kaldırılmasını sağlayarak yaklaşık 1,5 katı daha büyük bir sistemi hayata geçirdi.

Gerçekleştirdiği yenilikçi projelerle güçlü referans listesine sahip olan BM Makina Grup, farklı markaları, geniş ürün gamı ve tamamlayıcı ürün-hizmetleriyle otomobil sektörü için de önemli çalışmalara imza atıyor.

OTOMOBİL FABRİKALARININ OLMAZSA OLMAZI

LIFTKET ve BKB Profil Sistemleri ile otomobil fabrikalarının vinç sistemlerinin kurulumunu gerçekleştirerek tam olarak onlara özel çözümler sunuyor. Türkiye’de üretim ve direkt teslim edilen ürünler projeye göre özelleştiriliyor.

Gerçekleştirdikleri projelerin birçoğu müşterilerin ihtiyacına yönelik hazırlanan özel tasarımlardan oluşuyor. Bir proje içerisinde önce proje ekibi projenin çizimini gerçekleştiriyor müşteri onayından sonra ise üretim başlıyor.

Otomotiv fabrikalarının olmazsa olmazı enerji iletim sistemleriyle ilgili olarak da Vahle markasıyla çözüm sunuyor. Otomotiv ve beyaz eşya sektöründe çok kullanılan temassız enerji sistemlerine talep giderek artıyor.

Temassız enerji iletim sistemi, hareketli transfer arabalarının enerjisini aynı hat üzerinde temas etmeden alan bir sistem. Zemine gömülmüş olan bir kablodan ekipman hareket ettiğinde enerjisini temas etmeden alabiliyor. Bu sistemin öncelikle montaj kolaylığı gibi bir avantajı bulunuyor. Ayrıca herhangi bir temas ya da sürtünme olmadığı için hiç bakım gerektirmiyor ve böylece birkaç sene içerisinde kendisini amorti ediyor

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*