TOKİ’den Emekliye 269 Konut İmkanı

TOKIden Emekliye Konut Imkani
TOKIden Emekliye Konut Imkani

Tüm Emekliler Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ tarafından Üzülmez’de dairelerin satışa sunulmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Tüm Emekliler Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, Üzülmez’de 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 olmak üzere toplam 269 dairenin satışa sunulduğunu ve bu dairelere emeklilerin de başvurabileceğini belirtti.
Mustafa Sarıoğlu, başvurulan 7’sinde başlayıp 18’inde sona ereceğini belirtti.

Tüm Emekliler Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, ‘Aylardır TOKİ ile ilgili emekli arkadaşlarımızı yanımıza gelerek bizden bilgi istiyorlar. Toplu konut idaresi Başkanlığı’ndan açıklanan Üzülmez de yapılan dairelerin satışa sunu sürekli açıklanmıştır. Yedisinde talepler alınmaya başlanıldı, 18’inde ise süre doluyor. Yani 1 + 1,2 + 1,3 + 1 dairelerden talepte bulunan arkadaşlarımız ilgili bankaya giderek kuraya girme hakkı kazanacaklardır. Burada şehit ailelerine gazilere, emekli dul ve yetimleri duyurmak istiyorum. Bu şekilde bilgi veriyoruz. Basın yoluyla da kamuoyuna toplu konut idaresi Başkanlığının yazısını açıklıyoruz.Dikkate alınmasını istiyoruz. Toplu konut idaresi tarafından bu dairelerin satışa sunulmasında memnuniyetle karşılıyoruz. Öbür bölgelerde de toplu konut idaresi tarafından daireler yapıldıkça yine kurayla dağıtılacaktır. Toplu konut idaresinin hazırlamış olduğu şartlar belirtilmiştir.

Üzülmez’de 756 adet toplu konut daire var ama 269 tanesi satışa sunulmuş vaziyette. 1 + 1 93 adet, 2 + 1 165 adet 3 + 1 ise 11 adet toplam 269 adet dairenin satışı gerçekleştirilecek. Onun için arkadaşlarımızın zaman geçirmeden müracaatlarını yapmaları gerekiyor”dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*