Acer, İletişim Çalışmaları için PİAR İletişim ile Anlaştı

Acer Iletisim Calismalari
Acer Iletisim Calismalari

7000’den fazla çalışanıyla 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT (bilgisayar ve donanım) şirketlerinden Acer’ın tüm iletişim çalışmalarını PİAR İletişim yürütecek.

Acer, 1976 yılından bu yana hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti’ne, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler üretiyor.

Acer, Reddot, iF Design Award, Computex, Good Design Award, CES gibi dünyaca ünlü ödülleri kazanmış ürünleriyle sektörün önde gelen markalarından biri olmaya devam ediyor.

Acer Hakkında

1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*