GNC MAKİNA’DA ÜST DÜZEY ATAMA

GNC Makina Calisanlari
GNC Makina Calisanlari

2010 yılında kurulduğu günden itibaren sektörüne maksimum fayda, çözüm ortaklarına katma değer oluşturmak amacı ile kurumsallaşma yolunda hızlı yol alan ve bu konuda stratejik kararlara imza atan GNC Makina’da üst düzey atama gerçekleşti.

Sektörün ihtiyaçlarını yaygın servis ağı ve saha avantajı ile doğru tespit ederek en hızlı ve güvenilir şekilde cevaplamayı hedef olarak belirleyen GNC Makina’ da, bu hedefi güçlendirecek önemli bir atama gerçekleşti. Kurumsallaşma çalışmaları doğrultusunda, önemli bir adım daha atılarak, GNC Makina’ nın başına profesyonel bir Genel Müdür atandı. 2019 yılının Ekim ayından bu yana Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü görevini yürüten Emre Seçkin, GNC Makina’ nın ilk profesyonel Genel Müdürü oldu.

1976 İstanbul doğumlu olan Emre Seçkin, 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünden mezun olmasının ardından 2008 yılında Boğaziçi Üniversitesi’ nde İşletme Yüksek Lisans (MBA) eğitimini tamamladı. Seçkin, 22 yıllık mesleki kariyerinde Borusan Otomotiv’de hem yerel hem de bölgesel düzeyde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. 2014-2017 yılları arasında kendi firmasını kuran ve yönetim danışmanlığı yapan Seçkin, 2017-2018 yılları arasında Piyalepaşa Otomotiv’de Genel Müdür rolünü üstlendi. 2019 yılının Eylül ayından bu yana GNC Makina Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü görevini yürüten Emre Seçkin, 1 Ekim 2020 tarihi itibarıyla GNC Makina Genel Müdürü olarak göreve başladı.

12 yıllık yöneticilik deneyimine sahip olan Seçkin, GNC Makina kurucu ortaklarından biri olarak fark yaratan vizyonuyla GNC Makina’ yı bu günlere getiren ve bundan sonrada Yönetim Kurulu’nda ortaklarıyla birlikte strateji çalışmalarına ağırlık verecek olan Gökhan Yıldız’dan görevi devraldı.

Tüm GNC Makina çalışanlarının Yıldız Hisar Restoran’da bir araya geldiği toplantıda görev teslim töreni gerçekleşti. Açılış konuşmasında GNC Makina’ nın on yıllık tarihine değinen Gökhan Yıldız, sözü Emre Seçkin’e bıraktı. Bayrağı devralan Seçkin, 2021 yılı hedeflerine değinerek GNC Makina’ nın dokunduğu her alanda fark yaratan sonuçlar üretmeyi hedeflediğini, ortaya koyduğu misyonunu, vizyonunu ve gelecekteki hayallerini paylaştı. Törenin ardından keyifle yenen akşam yemeği sonunda toplantı sona erdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*