Denizli Çardak’ta 524 TL Taksitle TOKİ Konutları

TOKİ Denizli Pamukkale Kura Sonuçları
TOKİ Denizli Pamukkale Kura Sonuçları

TOKİ Alt ve Orta gelir grubu için Denizli Çardak ilçesinde bulunan konutlar için başvuru süresi devam ediyor. Ev almak isteyenler için Türkiye’nin çeşitli il ve ilçesinde kira öder gibi ev sahibi olunabilecek satışlar için başvuru süreçleri devam ediyor. TOKİ, alt ve orta gelir grubu için ayda 524 TL’den başlayan taksit seçenekleriyle kira öder gibi ev sahibi yapıyor.

Denizli Çardak TOKİ konutlarında çok uygun şart ve koşullarda ev sahibi olmak mümkün. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ülke genelinde her yıl hayata geçirdiği 100 Bin sosyal konut projelerine 2021’de devam edecek. 1 Milyon 500 vatandaşın ev sahibi olmak için başvuruda bulunduğu TOKİ evlerinde 2021 bekleniyor. Yeni yıl 2021 ile TOKİ 100 Bin Sosyal Konut kampanyasında yeni evler satışa sunuluyor.

AYDA 524 TL TAKSİTLERLE SATILIK UCUZ EVLER

Denizli Çardak ilçesine bağlı Saray Mahallesi konut projesinde yer alan 187 adet konut için başvuru yapabilirler.

Alt gelir grubuna yönelik olarak toplamda 10 konut en düşük satış bedeli ile 240 ay vadeyle ayda 524 TL taksitle sahip olunabilecek. Bu grupta yer alan evlerin azlığı nedeniyle başvurular alınsada kurasız olarak başvuru önceliğine göre evler sahiplerine teslim edilecek.

Orta gelir grubuna hitap eden toplam 113 konut için satış başvuruları sürüyor. Ev almak isteyenler için kaçırılmayacak fiyat ve taksitlerle satışa sunulan TOKİ Denizli projesinde 113 adet 3+1 konut tipi bulunuyor. Ev almak isteyenler başvuru önceliğine göre açık satış yöntemiyle yüzde 10 ev yüzde 20 peşin ödemelerle, 120 ve 180 ay taksit seçeneklerinden birini tercih edebilecekler.

208 Bin TL ve 263 Bin TL’ye satılık TOKİ evleri TOKİ Denizli projesinde 3+1 daire seçeneklerinde metrekaresine göre 208 Bin TL’den 263 bin TL’ye kadar ev sahibi olabilecekler.

Evler için 20 Bin TL ila 52 Bin TL arasında verilecek peşinatlar ile ayda 926 TL ve 1.173 TL gibi uygun taksit olankaları ile 120 ve 180 ay taksit imkanı sunuluyor.

Ev almak isteyenlere başvuru seçeneklerinden birisi için gerekli şartları yerine getiren herkes başvuru yapabilir.

1 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek başvuru sürecinden faydalanmak isteyenler, TOKİ resmi web sitesi üzerinden veya bağlı bulunduğu ildeki TOKİ temsilcisi ile sosyal medya hesaplarından başvuru süreçleri ile alakalı geniş bilgi alabilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*