Düşük Faizli Firma Krediyle Konut Kampanyaları

Dusuk Faizli Firma Krediyle Konut Kampanyalari
Dusuk Faizli Firma Krediyle Konut Kampanyalari

Uygun ödeme koşulları, düşük tutarlı uzun vadeli ödeme planları, peşin ödemelerde ek indirim olanakları ve firmaların sunduğu diğer imkanlar. Konut kredisi faiz oranlarında yaşanan yükselişler nedeniyle ev alacak olan vatandaşlar hayallerini erteliyorlar. Bu dönemde bankaların dışında firmalar ve kurumlar çeşitli konut satış kampanyalarıyla ev alacaklar için özel fırsatlar sunuyor.

FİRMALARDAN KONUT KAMPANYALARI

Türkiye geneli her şehirde faaliyet gösteren konut firmaları kış kampanyalarını müşterilerine duyurmaya başladılar. Bu kampanyalarda müşterilere belli bir peşinat ödemesi dışında çeşitli ödeme seçenekleri ile firma kredisi sağlanıyor. Müşteriler peşin ödemelerin dışında 120 aya kadar uzanan vade seçenekleri ile konut sahibi olabiliyorlar. Bu projelerin bazılarında evler hemen teslim edilirken bazı firmalar belli bir ödeme sürecinin ardından konut teslimi yapıyorlar.

Konut Satışı Yapan Bazı Firmalar

120 Ay Vade Hemen Teslim ve 2. Yılda Ödemeye Başlama İmkanı 

Sinpaş Marina tarafından sunulan konut projelerinde müşterilerine kış döneminde yüzde 0.99 faiz oranıyla firma konut kredisi imkanı sağlanıyor. Firma ödemelerinin 120 ay vade ile yapılacağını duyururken konutların hemen teslim edileceğini bildirdi. Taksit ödemeleri ise ikinci yılda yapılmaya başlanacak.

Yüzde 10 İndirim ile 120 Ay Vadeli Kredi 

Sur Yapı tarafından ilan edilen konut kampanyalarında ise 0.99 faiz oranıyla kredi imkanı sağlanıyor. Firma ayrıca 120 ay vadeli ödeme planı hazırlarken bazı projelerinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.

TOKİ Kampanyaları

TOKİ müşterilerine aylık 519 TL’den başlayan taksitlerle 2+1 konut satışları yapıyor. 3+1 konut satışları için aylık taksit tutarları artarken genel olarak 1000 TL üzerinde oluyor. Yüzde 10 ile yüzde 25 arasında peşin ödemelerle satılan konutlara TOKİ Başkanlığı’nın web sitesinden ulaşılabilir.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*