Elite Concept’ten Bağdat Caddesi’ne 6, E-5 karayoluna 1 dakikada ulaşmak mümkün

Elite Concept
Elite Concept

Hayata geçirdiği projelerle bulunduğu lokasyonların mimari, sosyal ve finansal gelişimine öncülük eden Şua İnşaat, son yılların yükselen değeri Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan projesi Elite Concept ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Elite Concept hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

28 yıldır sürdürülebilirlik misyonu çerçevesinde çevreye duyarlı ve insana saygılı projeler üreten Şua İnşaat, pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Elite Concept projesi ile hem ulaşım maliyetlerinden hem de zamandan büyük tasarruf sağlıyor. Elite Concept Kadıköy Fikirtepe’de; eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumunun yanı sıra İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konsepti sunuyor.

E-5 karayoluna 1 dakika mesafe, metro ve metrobüsün yanı başında

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Elite Concept,E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Çevresinde birçok eğitim kurumu ve hastanenin yer aldığı Elite Concept; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesi, Moda sahil ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400 metre ve Emaar Square Mall’a ise yaklaşık olarak 1 km mesafede konumlanıyor.

Fikirtepe bölgesinin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazalar ise giyimden gıdaya, eczaneden markete, banka şubelerinden ATM’lere kadar tüm önemli ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlandı. Yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlayan proje Fikirtepe bölgesinin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*