Emlak Katılım İstanbul’daki 22’nci şubesini hizmete açtı

Emlak Katilim
Emlak Katilim

Esenyurt şubesi ile İstanbul’daki 22’nci, Türkiye genelinde ise 43’üncü şubesini hizmete alan Emlak Katılım, sene sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Emlak Katılım, İstanbul’da 22, Türkiye genelinde ise 43 şubeye ulaştı

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin dört bir yanında hizmete açacağı şubeleriyle müşterilerinin bankacılık hizmetlerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefleyen Emlak Katılım, İstanbul’da da şube ağını genişletmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul’daki 22’nci, Türkiye genelinde ise 43’üncü şubesini hizmete alan Emlak Katılım, yıl sonunda 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hayata geçirdi

Şubeleşme çalışmalarının yanı sıra Emlak Katılım, gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol imzalayarak Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hayata geçirdi. Banka, hizmete sunduğu bu uygulama ile gayrimenkul alım satım işlemlerini güvence altına almayı hedefliyor. Uygulama kapsamında alıcı ve satıcı taraflar için Emlak Katılım bünyesinde hesaplar açılıyor ve devir işlemi tamamlanana kadar müşterilerin birikimi güvence altına alıyor.

Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, şunları kaydetti: “Türkiye’nin hemen hemen her noktasında şubelerimizle yer almayı istiyor, bu doğrultuda şubeleşme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Doğru hamlelerle gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerimiz için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Yeni projelerle birlikte sürdürdüğümüz şubeleşme çalışmaları yol haritamızda önemli bir yere sahip. Müşterilerimize bulundukları lokasyonlarda ulaşmayı amaçlamakla birlikte yaptığımız yatırımlarla da yerel ekonomiye ve istihdama katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bir dijital bankacılık hizmeti olan e-şube sayesinde müşterilerimiz, şubeye gitmeden tamamen dijital kanal üzerinden hesap açabiliyor ve ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*