Papara’dan yeni bir özellik daha…Dilediğin kişinin IBAN’ına para transferi

Papara
Papara

Geleneksel finansal uygulamalar karşısında rekabetçi ve kullanıcı odaklı çözümler sunarak yeni bir deneyim yaratmaya çalışan Papara, hizmetlerine IBAN ile para transferi özelliğini de ekledi. Sözleşmeli hesap sahibi Papara kullanıcıları artık başkalarının IBAN’ına ücretsiz para transferi gerçekleştirebilecek.

Kullanıcıların ihtiyaç duydukları, hayatlarını kolaylaştıracak çözümler sunmak için çalışmaya devam eden Papara, Sözleşmeli hesap sahipleri için, başkalarının IBAN’ına ücretsiz ve 7/24 anında para transferi gerçekleştirme hizmetini başlattı. Artık Papara kullanıcıları sadece birkaç adımda başkalarının IBAN’ına ücretsiz para transferi gerçekleştirebiliyor.

EFT saatini beklemeden ışık hızında transfer

Bankadan bankaya para transferlerinde işlem ücreti alınırken Papara’da IBAN’a transferde işlem ücreti ödenmiyor. Ayrıca Papara’da, dilediğin kişinin IBAN’ına 7/24 para transferi yapabilmek için banka hesabının olmasına da gerek yok; bir banka hesabı olmadan da işlemler gerçekleştirilebiliyor.

Papara, kullanıcılarına para transferi yapılan IBAN’ları kaydetme ve kayıtlı IBAN’lardan seçerek hızlıca gönderim yapabilme imkanı da sağlıyor.

Papara’dan IBAN’a TL olarak para transferi yapılabilecek anlaşmalı bankalar arasında; QNB Finans Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank, Akbank, ING Bank, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Ziraat Bankası yer alıyor. Papara’dan IBAN’a döviz olarak para transferi yapılabilecek anlaşmalı bankalar arasında ise, Akbank, Garanti Bankası ve QNB Finans Bankası yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*