Ev Kiralamayı Dijitalleştiren RentRovi ile Tanışın

rentrovi
rentrovi

Evi kiraya vermeye karar veren kişiler, günümüzde çok daha şanslı konumdadır. Özellikle son birkaç yıldır ülkemizde çok daha yaygın hale gelen ev kiralama siteleri evini kiraya vermek isteyen kişilerin sıklıkla başvurduğu bir yöntemdir. Teknoloji çağının getirisi olarak ifade edilebilen ev kiralama sitelerinden biri olarak bilinen RentRovi, kullanıcılarına bu konuda kolaylık sağlıyor.

RentRovi, ev sahipleri ve kiracılar için uçtan uca doğrudan, masrafsız ve güvenilir bir ev kiralama deneyimi sunan uzun dönem ev kiralama uygulamasıdır. Ev sahipleri ve kiracıları platformu üzerinden herhangi bir aracıya gerek kalmadan doğrudan buluşturan bu uygulama, Türkiye’deki ilk uzun dönem ev kiralama platformu özelliğini taşıyor. RentRovi bir ilan platformundan farklı olarak hem ev sahipleri hem de kiracılar için, ev kiralamanın başından sonuna kadar 7/24 kesintisiz bir hizmet sunuyor.

RentRovi’nin hem ev sahipleri ve hem de kiracıları için sunduğu hizmetler aşağıdaki gibi derlenebilir.

Ev Sahipleri için RentRovi Avantajları

Eğer ev sahibiyseniz herhangi bir ücret ödemeden RentRovi’ye kaydolabiliyorsunuz. Kaydolduktan sonra aynı gün içerisinde RentRovi profesyonel ekibi sizinle iletişime geçip, sizin için uygun olan bir zaman diliminde gelip evinizin resim ve videolarını çekiyor. Yaptıkları bu profesyonel çalışmayla kiracı tarafından yapılan ev ziyaretlerini %60 azaltmakta ve kiralık evinizi diğer kiralama platformlara oranla daha hızlı kiraya veriyorlar.

Bu çalışmaları yaptıktan sonra evlerinizi hızlı bir şekilde güvenilir kiracılarla buluşturan uygulama, kiracı seçimi hakkında titiz bir çalışma yürütüyor. Bir gelire sahip ve bu geliri somut verilerle RentRovi’ye sunan kiracılara evleri kiraya veriyor. Ayrıca, google aramalarında ‘Güvenilir Kiracı’ diye arama yapıldığında ilk karşınıza RentRovi çıkacaktır. Çünkü, evleriniz için yaptıkları titiz çalışma sonucu ve kiracılara sundukları hizmetler sayesinde ortalama 7 gün içerisinde doğru fiyatlandırmayla evinizi kiraya veriyor.

Çalışmalarına bir yenisini ekleyen RentRovi, ev sahipleri için yıllık kira ödemesi almalarını sağlayacak bir iş modeli geliştiriyor.

Kiracılar için RentRovi Avantajları

RentRovi bir aracı olmadan kiracıları doğrudan ev sahipleriyle buluşturuyor. Geleneksel emlakçılık ve geleneksel emlak platformları dışına çıkarak tüm kiralama süreçlerini dijitalleştirip kiracılar için zaman ve paradan tasarruf sağlıyor. Geleneksel emlak ofislerine oranla %50’ye varan komisyon indirim avantajı sağlıyor. Sunmuş oldukları farklı depozito seçenekleriyle ev kiralarken kiralama maliyetlerinizi en aza indirmenize yardımcı oluyorlar.

RentRovi’de yer alan tüm evlerin konum, resim ve fiyat bilgileri %100 doğru olup bu sayede ev ziyaretlerinizi en aza indirip hatta oturduğunuz yerden ev kiralama olanağı tanıyor.

Depozitosuz Kiralama Avantajı

Ayrıca RentRovi, Türkiye’ de bir ilki gerçekleştirerek RentRovi Depozitosuz (RR-Depozitosuz) modelini hayata geçirdi. Bir depozito bedelinin üçte biri alınarak, senelik kira bedeli üzerinden her ay eşit taksitler halinde kira bedeline eklenen geri ödemesiz bir kiralama seçeneğidir. Bu modelde bir depozito bedelinin üçte birini, senelik kira bedeli üzerinden aydan aya eşit taksitler halinde kira bedeline yansıtıyor, kiralama bitiminde kiracıya bu ücret geri ödenmiyor. Ev kiralama siteleri arasında bir ilki başaran RentRovi, RR-Depozitosuz kiralama seçeneği sayesinde müşteri memnuniyetini önemsiyor. Bu modeli seçtiğiniz takdirde evinizi koruma altına alacak geniş kapsamlı sigortayı ev sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Ev sahipleri için sunmuş oldukları tüm bu hizmetler ücretsiz olup evinizin yönetimini baştan sona kadar sizin için RentRovi yapıyor.

İstanbul’da Ev Kiralama Deneyimini RentRovi ile Yaşayın

RentRovi, ilk olarak İstanbul içinde hizmet veriyor. İstanbul ilçelerden ağırlıklı olarak Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Bakırköy, Kadıköy ve Fatih’te portföyü bulunuyor. RentRovi, ev kiralamayı teknolojiyle birleştirip ev sahipleri ve kiracılar için, güvenilir masrafsız ve uçtan uca ev kiralama deneyimi sunuyor.

Ev sahipleri ve kiracıları platformumuz üzerinden herhangi bir aracıya gerek kalmadan doğrudan buluşturuyor. Türkiye’deki ilk uzun dönem ev kiralama platformu RentRovi, bir ilan platformundan farklı olarak hem ev sahipleri hem de kiracılar için, ev kiralamanın başından sonuna kadar 7/24 kesintisiz bir hizmet sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*