Kuveyt Türk 120 Ay Vadeli Faizsiz 100 Bin TL Konut Finansmanı Veriyor

Kuveyt Turk
Kuveyt Turk

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Aralık ayı itibariyle konut finansmanında güncellemeye gitti. Kar payı oranı sistemiyle müşterilerine hizmet veren Kuveyt Türk 120 ay vadeli 100 bin lira konut finansmanı sunuyor.

Kuveyt Türk Katılım bankası faiz oranlarını güncelledi!

Faizsiz bankacılık ile konut kredisi sağlayan bankalardan biri de Kuveyt Türk Katılım bankası. Banka vatandaşlar tarafından odlukça tercih ediliyor. Türkiye genelinde kabul gören ve vatandaşlarımız için avantajlı krediler sunan banka ise kar pay oranlarının güncellediğini açıkladı.

Faiz oranların göz korkuttuğu bu dönemde ise vatandaşlar Kuveyt Türk Katılım Bankası ile uygun kâr payı oranları ile ev sahibi olabilirler.

KREDİ ÖZELLİKLERİ

Kuveyt Türk Katılım Bankası vatandaşlarımız için 60 ay vade seçeneği sunuyor. Vatandaşlarımızın faiz talep etmeyen banka ise %1,59 oranında kâr payı ile vatandaşlarımıza finansman desteği sunuyor.

120 ay vadeye kadar uzun bir süre almak isteyenler ise bankanın kâr payı oranı bu sefer %1,64 olarak değişiyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası bir ilke daha imza atıyor. Vatandaşlarımız alacakların evin enerji sınıfa göre de ayrı bir kredi limiti sunuyor. Ayrıntılar ise şu şekilde;

Banka 500 bin Türk lirasına kadar olan finansman işlemlerinde A ve B sınıfı konut ekspertiz değerinin %90’unu finanse edeceğini açıkladı.

Diğer enerji sınıfındaki konutların ise ekspertiz değerinin %80’ine kadar finans desteği sağlanıyor.

500 bin Türk lirası üstü A sınığı konutlarda ekspertiz değerinin %90’u finans olarak B sınıfı konutlarda %85’i diğer sınıflarda ise %80’i oranında finans desteği sağlayacağını açıkladı.

100.000 TL İÇİN ÖDEME PLANI

Kuveyt Türk Katılım Bankası ile 120 ay vade %1,64 kâr payı oranından yararlanıp 100 bin Türk lirası finansman almak isteyen vatandaşımız aylık 1 bin 911 Türk lirası ödeme yapıyor. Toplamda ise geri 229 bin 368 Türk lirası ödüyor. İpotek, ekspertiz değeri masraflar içinde toplam 1 bin 830 Türk lirası kesinti oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*