Adform, reklam platformuna AdsWizz iş birliğiyle ölçeklenebilir dijital audio envanteri ekledi

Adform ve AdsWizz
Adform ve AdsWizz

Reklam ve pazarlamada dijital audio’nun önemi artarken, Adform ve AdsWizz arasındaki iş birliği sayesinde Adform DSP platformunu kullanan reklamverenler artık dünya standartlarında dijital audio envanterlerine erişebilecekler.

Entegre programatik reklam platformu Adform, dijital audio reklam çözümleri sunan AdsWizz ile direkt entegrasyon sağlamaya başladıklarını duyurdu. İş birliği sayesinde, reklamverenler Adform DSP platformunu üzerinden kolaylıkla programatik dijital audio kampanyaları yürütebilecekler.

Dijital audio

Reklam sektörünün en hızlı büyüyen kanallarından birisine dönüştü. COVID-19 dönemi boyunca tüketici fikirlerini en etkili şekillendiren kanalların başında gelen dijital audio, Birleşik Krallık’ta 29 milyon insan tarafından her hafta 12,8 saat dinleniyor.

Adform ve AdsWizz entegrasyonu, markalara ve Adform platformunu kullanan ajanslara dünyaca ünlü yayıncılar tarafından üretilen dijital audio envanterlerine ve AdsWizz’in küresel dijital audio mağazası AdWave platformuna ulaşma şansı tanıyor. Adform kullanıcıları artık AdsWizz platformunda bulunan envanter kaynaklarına bağlanabiliyor ve dijital audio yayıncıları tarafından üretilen içeriklerle spesifik kitleleri hedefleyebiliyor.

Adform IAP platformuyla tanışacak AdsWizz kullanıcıları ise dünyanın dört bir yanından 200 milyon tekil kullanıcıya ulaşabilecek, 20 milyarın üzerinde aylık etkileşim alabilecek ve her kampanyada birden fazla temas noktasına sahip olacak.

Adform DSP platformunu kullanan reklamverenler RMS, Bauer Media Audio, Mediamond gibi yayıncıların markalar için güvenli ve yüksek kaliteli podcast ve içerik akışı envanterlarine de ulaşabilecek. Dijital audio tüketiminin arttığı bu dönemde dijital audio envanterlerini reklamverenler için daha ulaşılabilir hale getiren bu iş birliği, dijital audio yayıncılarına ise yüksek kaliteli içeriklerini kazanca dönüştürme şansı sağlıyor.

İş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Adform CEO’su Philip Jensen;

“Adform IAP üzerinden dünyanın en büyük küresel dijital audio pazaryerine erişim şansı sunmaktan heyecan duyuyoruz. Müşteri ihtiyaçlarına hızla yanıt veren bir reklam teknoloji sağlayıcısı olarak, AdsWizz iş birliğiyle reklamverenlere dijital audio platformlarından en yüksek faydayı sağlamaları için ihtiyaç duyduklarını sunuyoruz. Bu heyecan verici kanal büyüdükçe AdsWizz ile iş birliğimizi geliştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

AdsWizz CEO’su Alexis van de Wyer ise “Bu entegrasyon, AdsWizz’in daha fazla küresel dijital audio envanteri talebine erişmesi için müthiş bir fırsat. Adform IAP platformuyla entegrasyon yayıncılarımızı dijital audio reklamlarına ilgi duyan daha fazla markaya bağlayacak” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*