Bakan Selçuk, Yeni Yılın İlk Bebeklerini Ziyaret Etti

Bakan Selcuk
Bakan Selcuk

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, yeni yılda Ankara’da dünyaya gelen ilk bebekleri ziyaret etti. Ankara Şehir Hastanesi’nde normal doğumla ikinci çocuğunu dünyaya getiren anne Nurselin Güler Yavaş’ı ziyaret eden Bakan Selçuk, saat 00.01’de 3 kilogram 510 gram olarak doğan kız bebek Elisa Azra’nın ömrünün uzun, bahtının güzel olması, sağlıkla büyümesi temennisinde bulundu.

Bakan Zehre Zümrüt Selçuk, ardından saat 00.05’te normal doğumla 3 kilogram 740 gram olarak dünyaya gözlerini açan erkek bebek Miraç’ın annesi Tevriz Kesekler’e ziyarette bulundu.

“BEBEĞİM 2021 YILI İÇİN UMUT GETİRSİN”

Hastanede ebeler ve doktorların kendileriyle çok ilgilendiğini vurgulayan Yavaş, “Bebeğim 2021 yılı için umut getirsin inşallah. Koronavirüs ülkemizden, dünyadan uzaklaşsın. Yeni yıl sağlık getirsin tüm dünyaya.” diye konuştu.

Bebeğine verdiği “Elisa” isminin cennet kapısını bekleyen meleğin adı olduğunu anlatan Anne Yavaş, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’a da ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Dördüncü çocuklarını kucaklarına alan aileyi tebrik eden Bakan Selçuk, bebeklerin yeni yılda yeni bir umut olduğunu dile getirdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ziyaretlerinde yeni yılın ilk bebeklerine altın taktı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*