Başarılı Çalışan Deneyiminin Arkasında İzocam Var!

IZOCAM
IZOCAM

İzocam çalışanlarına modern, dinamik ve yenilikçi bir deneyim sunmak üzere geliştirilen yeni İnsan Kaynakları platformu DEEP kullanıma açıldı.

Yalıtım sektörünün 55 yıllık deneyime sahip lider kuruluşu İzocam, güçlü çalışan kadrosunun etkinliğini daha da arttırmak amacıyla İnsan Kaynakları (İK) yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. İzocam’ın bu alandaki son yatırımı olan DEEP (Digital Employee Experience Platform), kurum kültürü, değerleri ve İK politikalarını, çalışanlara daha modern, şeffaf, yenilikçi ve dinamik prensiplerle sunuyor.

Her çalışanın bir yetenek olduğuna inandıklarını belirten İzocam İnsan Kaynakları Direktörü Gözdehan Çaycı; “Yeteneğin kuruma kazandırılması, tutundurulması, değerlendirilmesi ve sürdürülebilir gelişimlerinin sağlanması için çalışmalar yürütmek ana misyonumuz arasındadır” dedi. Her yıl uyguladıkları yetkinlik değerlendirme ve hedef bazlı performans değerlendirme sonuçlarını da dikkate alarak, çalışanların kariyer planlarını oluşturdukları ve gelişim ihtiyaçlarını belirlediklerini ifade eden Çaycı, DEEP sayesinde bu işlemlerin artık daha modern, geliştirilebilen, kolay ve şeffaf hale geldiğini vurguladı.

SAP SuccessFactors temelli bir online platform olan DEEP’in içerisinde, çalışanlara özel geliştirilen performans yönetimi, online iletişim alanları, eğitim ve gelişim programları, yetenek ve kariyer yönetimi gibi birçok İK uygulaması bulunuyor.

DEEP, ilk olarak 2020 Aralık ayında Hedef ve Performans modülü ile İç İletişim modüllerinin devreye alındı ve 2021 yılı içerisinde ise platformun Kariyer Gelişim ve Yedekleme, Eğitim ve Gelişim ve Özlük Merkezi modüllerinin devreye alınması planlanıyor. Tüm modüllerin aynı zamanda mobil erişim imkanı da bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*