Çine’ye 2. Etap TOKİ Müjdesi

TOKI Cine
TOKI Cine

Çine’de yapımı devam eden TOKİ Evleri’ni ziyaret eden TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 2. Etap TOKİ Evleri’nin de müjdesini verdi.

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine ilçesini ziyaret etti. Çine ziyaretinde AK Partili Savaş, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ Evleri’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Beş blok halinde başlayan inşaatta 82 konut inşa edileceğini ifade eden Savaş, Dutluoluk Mahallesi’nde 2. Etap TOKİ çalışmasının yapılacağının müjdesini verdi.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “1. Etap TOKİ Evleri’nin toplam proje maliyeti 19 milyon 821 bin lira. Çine’mize hayırlı olsun. Bu projenin yanı sıra Dutluoluk Mahalle sınırları içerisinde yaklaşık 40 dönümlük bir araziye yaklaşık 250 konut inşa edeceğiz. Bu 2. etap TOKİ Evleri çalışmalarına da en kısa zamanda başlıyoruz. Çine halkına en güzel şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çine’ye birçok yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*