Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat ve Sivas il kongrelerinde konuştu

Cumhurbaskani Erdogan
Cumhurbaskani Erdogan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat ve Sivas il kongrelerinde video konferans ile katıldı. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

-İllerimizde Cumhur İttifakı olarak, gerek AK Parti olarak, gerek Milliyetçi Hareket Partisi olarak, gerek Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı güçlenerek yarınlara yürümektedir, yürüyecektir.

-Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte ülkemizin en geniş tabanlı partisi durumundayız.

-Biz milletin kurduğu bugüne de milletin getirdiği bir partiyiz. Gözümüzü de ilhamımızı da milletten alır, birikimimizi ve imkanlarımızı sadece millete hizmet için kullanırız. AK Parti’nin 19 yıldır girdiği her kesimden bir çıkmasının gerisindeki hikmet işte budur.

-Ülkemizde siyaset söylemi ve uygulamalarıyla rekabet de izah edilemeyecek sınırlarının dışına çıkartan bir anlayışla karşı karşıyayız.

-CHP Türkiye’yi büyütmüş, AK Parti Türkiye’yi büyütmek için çalışmamış diyor.

-CHP tarihi boyunca hep Türkiye’nin sorunlarını, sıkıntılarını, dertlerini, ayağındaki prangaları büyütmüş bir partidir.

-AK Parti ise CHP’nin başımıza sardığı bu büyük sorunların hepsini ortadan kaldırmak için çalışmıştır.

Bunu söyleyen kim hayatında karar verici olarak tek bir saniye görev yapmamış, tek bir konuda ifade ortaya koymamış, irade ortaya koymamış, Sosyal Sigortalar Kurumunu batırmış, milletin ve memleketin hayrına tek bir işe omuz vermemiş birisi.

Yetinmiyor ne diyor? Seçim kişiyi Cumhurbaşkanı yapmaz arkasından da bir sürü laf kalabalığı ile asıl niyetini gizlemeye çalışıyor.

Tabi bunlar alıştılar yıllarca darbecilerden vesayetçilerden cuntacılardan Cumhurbaşkanı seçmeye

2014’dün ardından yeni sistemle birlikte 2018’de doğrudan Cumhurbaşkanı seçilmemi hala hazmedemiyorlar.

Girdiği her secimi kaybetmiş bu zatın azcık kendisine saygısı olsa kasetle geldiği koltuktan giderdi.

Milli ögelerimizi engellemek için her şeyi yapan, sınır ötesi hareketlerimizi engelleyen, yatırımcılara ülkeye gelmeyin çağrısı yapan bir kişi.

2023’te kazanan biz olacağız

Önceliğimiz ülkemizin güvenliği ve huzuru ile birlikte milletimizin her bir ferdinin iş, aş, sağlık, eğitim, adalet gibi temel beklentilerine cevap verecek projeler geliştirmek ve bunları uygulamaktır.

Devlet de bunun için vardır, siyaset de bunun için vardır. Bugüne kadar Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların 5 katı, 10 katı hizmet gerçekleştirmemizin temeli budur.

Ama asıl yapacaklarımız daha ileridedir. Ülkemizi 2023 hedeflerine tamamen ulaştırmadan bize durmak, duraksamak, bir anı bile boşa geçirmek haramdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*