Etiketlemede Kalite Standardı Neden Önemli?

Etiketleme
Etiketleme

Tüketici ile ürün arasındaki ilk teması oluşturan etiketlerin belli kalite standartlarına uygun gerçekleştirilmesi tüketici nezdinde ürüne karşı güvenin oluşmasında önemli.

Etiketleme, bugün her alandaki farklı ürünlerde hem üretici hem satıcı hem tüketici için önemli bir ihtiyaç. Ürünlerin doğru ve sağlıklı bir şekilde saklanmasında önemli bir role sahip olan etiketler, sahteciliğe karşı önlemlere ve yasal gereksinimlere göre de şekillenmesiyle de öne çıkıyor. Farklı sektörlerden üreticilerin, farklı ürün çeşitlerine göre etiketleme sistemleri seçerken zorluk yaşadığı gözlemleniyor.

Novexx Solutions geniş etiketleme sistemleriyle, her şekil ve boyuttaki kendinden yapışkanlı etiketlerin herhangi bir ürüne doğru ve güvenilir bir şekilde uygulanmasına katkı sağlıyor.

İHTİYACA UYGUN ETİKETLEME ÇÖZÜMLERİ

Dar, geniş etiketlerde ya da nemli veya kuru çalışma ortamlarında etiketlemenin en doğru bir şekilde gerçekleşmesine imkan tanıyan Novexx Solutions’ın ihtiyaca uygun çözümleriyle kullanıcısına avantaj sunuyor.

Novexx Solutions XLS 2XX ürünü, kişisel bakımdan elektroniğe, ilaçtan gıdaya, otomotivden kimyaya her sektörden ürün üzerinde kullanılabiliyor. Zorlu ve kesintisiz hatlarda 7/24 çalışabilen ve konveyör bant hızına otomatik adaptasyon sağlayabilen Novexx Solutions XLS 2XX ile ürünler tüketicinin karşısına en doğru şekilde çıkıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*