İBB, İstanbulkart İle Alışveriş Yapılan Yerleri Belirlemek İçin İlana Çıkıyor

IBB
IBB

BB, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaşam standartlarını artırmak için “Sosyal Destek İstanbulkart” ile yardımcı oluyor. Büyük market zincirlerinde kullanılan kart, ihtiyaç sahiplerine eşya yardımının tedarikinde de kullanılabiliyor. İBB, İstanbulkart ile alışveriş yapılan marketleri ve unlu mamul satan işletmeleri belirlerken, şeffaflık ilkesi gereği ilana çıkıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan “Sosyal Destek İstanbulkart” ile vatandaşlar, marketlerden ve unlu mamul satan işletmelerden alışveriş yapabiliyor. İBB de alışveriş yapılan bu marketleri belirlemek için şeffaflık ilkesi gereği ilana çıkıyor. Çıkılan ilanda; marketler ve unlu mamul satan işletmeler için ayrı ayrı şartname hazırlandı. İlana başvuru süresi bugün itibariyle 3 iş günü olarak belirlendi.

BİR YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

İstanbulkart ile alışveriş yapılacak marketler ve unlu mamul satan işletmelerle, şartları yerine getirdikleri takdirde 31.12.2021’e kadar sözleşme imzalanacak.

Hazırlanan şartnamelerde, “İhtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere belediyemiz tarafından kullanımına izin verilen Sosyal Destek İstanbulkartları’nın İstanbul il sınırları dâhilinde yaygın bir şekilde hizmet veren, mağazalarında, alışveriş yaptırmayı kabul eden anlaşmalı zincir market olabilmek için sahip olunması gereken başvuru koşulları ilanın konusunu oluşturmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Unlu mamul alışverişi yapılacak işletmeler için de “Unlu mamuller üretimi yapan ve unlu mamuller satış noktası ağına sahip …” olması şartı konuldu.

İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği projeye dair, market ve unlu mamul satan işletmeler için ayrı ayrı ilan metinlerini indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

SOSYAL DESTEK İSTANBULKART MARKET GRUBU İLAN METNİ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*