Isparta Havalimanı’ndaki Dev Arazi Kiraya Verilecek

Isparta Havalimanı
Isparta Havalimanı

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda bulunan 122.271 m²’lik arazi ekim arazisi olarak kullanılmak üzere açık ihale usulü ile ihale edilerek 5 (Beş) yıllığına kiraya verilecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, istekliler 08.02.2021 günü saat 14:00’e kadar İhale Şartnamesinde belirtilen belgeleri tamamlayıp Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Evrak Birimine vermeleri gerekmektedir. İhaleye katılmak isteyenlerin 10 bin TL geçici teminat yatırması gerekiyor.

İlanla İlgili bilgiler için BURAYA TIKLAYINIZ.

ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL HAVALİMANI EKİM ARAZİSİ MAHALLİ KİRALAMA İHALE İLANI

1. Isparta Süleyman Demirel Havalimanında bulunan 122.271 m²’lik arazi KDV dâhil yıllık 15.000.-TL (onbeşbinTL) muhammen kira bedeli üzerinden ekim arazisi olarak kullanılmak üzere açık ihale usulü ile ihale edilerek 5 (Beş) yıllığına kiraya verilecektir.

2.Söz konusu mahalle ait sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı veya Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğünden KDV dâhil 100.-TL (yüzTL) karşılığında temin edilebilir.

3.İhaleye katılmak isteyenler 10.000.-TL (onbinTL) geçici teminat vereceklerdir.

4.İstekliler 08.02.2021 günü saat 14:00’e kadar İhale Şartnamesinde belirtilen belgeleri tamamlayıp Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ve posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

5.İstenen belgeleri eksik, yanlış veya zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacaktır.

6.Söz konusu mahal ile ilgili olarak daha önce İdaremize verilen dilekçeler geçersizdir.

7.İhale 08.02.2021 günü saat 14:30’da DHMİ Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğünde yapılacaktır.

8.Kuruluşumuz yapılan bu ihalede 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*