İzocam’da Üst Düzey Atama

IZOCAM
IZOCAM

Türkiye’de 1965 yılından bu yana yalıtım sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’de ve dünyada yalıtım sektöründe izocam 7 farklı ürünü aynı çatı altında üretebilen tek şirket konumunda olan İzocam’ın Yatırımlar ve Üretim Direktörlüğü görevine Ahmet Oruç atandı.

1996 yılında Kametsaş A.Ş.’de iş hayatına başlayan Oruç, ardından 1998’de İpragaz A.Ş. ve 1998 – 2017 yılları arasında Türk Pirelli Lastikleri A.Ş.’de operasyon, üretim ve bakım ile ilgili birimlerinde farklı kademelerde yönetici olarak çalıştı. 2017-2021 yılları arasında Assan Panel A.Ş.’de sırasıyla Üretim Direktörlüğü ve ardından Operasyonlar Direktörlüğü görevlerini başarı ile yürüttü.

1974 Kocaeli doğumlu olan Ahmet Oruç, 1995 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Evli, üç çocuk babası olan Ahmet Oruç İngilizce bilmektedir.

İzocam Tesisleri Hakkında

Ürün portföyünde Camyünü, Taşyünü, Ekstrüde Polistiren (Foamboard), Ekspande Polistiren (İzopor, İzopor Plus), Kauçuk Köpük (İzocamflex, Optiflex), Polietilen Köpük (İzocam PEflex), PU/PIR/Taşyünü yalıtımlı sandviç panel (İzocam Tekiz) ile Trapez levha bulunan İzocam Kocaeli-Gebkim, Kocaeli-Dilovası, Mersin-Tarsus ve Eskişehir olmak üzere 4 farklı lokasyonda 6 üretim tesisi ile hizmet vermektedir.

61 bin m²’lik alana sahip olan Dilovası tesisinde yıllık 75 bin ton kapasite ile ısı ve ses yalıtımı, yangın güvenliği sağlayan Euceb belgeli Taşyünü üretiliyor. 131 bin m²’lik alanda bulunan Tarsus tesisinde ise yıllık 55 bin ton kapasite ile ısı ve ses yalıtımı, yangın güvenliği sağlayan Euceb belgeli Camyünü ve 160 bin m³’lük ısı yalıtımı sağlayan ekstrüde polistiren (Foamboard) üretilmektedir. 86 bin m²’lik alanda bulunan GEBKİM tesislerinde yıllık 560 bin m³ kapasiteli ekstrüde polistiren (Foamboard), 6 bin ton kapasiteli ekspande polistiren (İzopor) ve İzocam Tekiz tesisinde 3 milyon m² taşyünü ve poliüretan yalıtımlı panel ve 3 milyon m² trapez kapasitesiyle sanayi yapılarına yönelik nitelikli çözümler sunuluyor. Eskişehir tesislerinde ise, 20.000 m²’lik (açık ve kapalı alan toplamı ) alanda yapılan üretimle yıllık 4.500 ton kapasiteli elastomerik kauçuk (İzocam Optiflex) ve 700 ton kapasiteli polietilen (Peflex) ürünleri üretiliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*