Kaymakamdan Bekçilere Başarı Ödülü

Kaymakamdan Bekcilere Basari Odulu
Kaymakamdan Bekcilere Basari Odulu

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, devriye görevi yaparken denk geldikleri yangına canlarını ortaya koyarak müdahale eden ve yanan evin içinde bulunan 13 kişiyi dışarı çıkartarak olası bir facianın önüne geçen Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bekçileri kabul etti.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan bir evde geçtiğimiz hafta yangın çıktı. Mahallede devriye görevinde bulunan bekçilerin zamanında müdahalesi faciayı önlendi. Kısa sürede yayılan alevlerin arasına tereddüt etmeden dalan bekçilerin çabasıyla mahsur kalan 13 kişi yangı yerinden tahliye edildi.

Dumandan etkilenen 1’i çocuk 2 kişiye olay yerinde müdahale edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında ise ev kullanılmaz hale geldi.

Kaymakam Öneği, vatandaşların can güvenliğini sağlamak noktasında üstün bir gayret gösteren bekçileri tek tek tebrik ederken, onlara başarı belgesi verdi.

Kaymakam Öneği, ‘Zaman zaman görevleri ve varlıklarıyla ilgili eleştiri odakları alan bekçilerin hayatımızın da ne kadar önemli bir yerleri olduğunu gösteren bu gayret, bizim onların bu gayretini hep birlikte görmemiz onlara daha büyük motivasyon ile görevlerini yapacak güç kazandıracağını düşünüyorum. Kolaylılar diliyorum” dedi.
4s

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*