KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Kura Sonuçları İsim Listesi

KİPTAŞ İzmit
KİPTAŞ İzmit

KİPTAŞ İzmit Çınar evler konut projesi kura çekilişi online olarak gerçekleştirildi. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı KİPTAŞ Çınar Evler kura sonuçları isim listeleri belli oldu.

KİPTAŞ, İzmit Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilecek Çınar Evler konut projesinde inşaat süreci hızlanıyor. Diğer taraftan hak sahipleri bugün düzenlenen kura çekilişi ile belirlendi. 20 kat başvuru alınan 143 konut için ev hayali kuran 2930 kişi başvuru yaptığı KİPTAŞ Çınar Evler kura sonuçları yapılan çekilişle açıklandı.

Topkapı’daki KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde, noter huzurunda düzenlenen çekiliş etkinliği, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla gerçekleştirildi. KİPTAŞ İzmit Çınar evler konut projesinde hak sahibi olmak için başvuruda bulunanlar arasında yapılan kura çekilişi sonuçları kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden online olarak yapıldı.

Toplamda 143 adet 2+1 ve 3+1 konutun yer alacağı İzmit Çınar Evler konut projesinin 3 haftalık satış başvurularına 2 bin 930 kişi başvuruda bulundu.

İZMİT KURA SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler kura sonuçları merakla bekleniyor. 2930 kişi arasından belirlenen şanslı hak sahipleri ev sahibi olabilecekler. Bu gün düzenlenen ve tamamlanan kura sonuçları KİPTAŞ web sitesinde isim isim tam listesinin açıklanmasının hemen peşinden emlakpencerem.com sitemizde tüm isimler açıklanacak.

Az katlı mimari tasarımı ile dikkat çeken KİPTAŞ’ın İzmit Çınar Evler konut projesi 4 blokta 143 konut ve 5 ticari birim olarak hayata geçiriliyor. Proje çerçevesinde ortalama kat brüt alanları 87 m2 olan 37 adet 2+1 bahçe kullanımlı daire, 93 m2 olan 66 adet 2+1 ara kat daire, 124 m2 olan 40 adet 3+1 olmak üzere toplam 143 konut olarak tasarlandı.

Kiptaş Konutları sorgulama ekrenı için BURAYA TIKLAYINIZ.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*