İzmir Belediyesi, Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Toplu Ulaşım Süresini Uzattı

saglik
saglik

İzmir Büyükşehir Belediyesi sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu ulaşım hakkını 31 Mart 2021’e kadar uzattı.

Sağlıkçılar, İZELMAN otoparklarından ücretsiz yararlanmaya da devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi pandemiyle mücadelede en büyük çabayı sarf eden sağlık çalışanlarına, 20 Mart’tan bu yana verdiği ücretsiz toplu ulaşım hakkını, Başkan Tunç Soyer’in talimatıyla 31 Aralık 2021’e kadar uzattı. Kentteki sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm personelin yanı sıra eczacılar ve eczane çalışanları da toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanmaya devam edecek. Sağlıkçıların, İZELMAN otoparklarından ücretsiz yararlanması uygulaması da sürecek.

ESHOT’un özel servisleri de var
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, ESHOT Genel Müdürlüğü eliyle sağlıkçılara için planladığı güzergâhlarda da özel otobüs servisleri hizmet veriyor. Bu servislerin güzergâh ve sefer saatleri ise şöyle:

Buca servisi
Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bulvarı’ndan hareket eden servis aracı; Buca Üçkuyular, Özmen Caddesi, Seyfi Demirsoy Hastanesi, Forbes Caddesi, Cemil Şeboy Caddesi, Koşu Yolu Caddesi, Şirinyer, Mehmet Akif Caddesi, Yeşillik Caddesi, Eski İzmir Caddesi, Ali Rıza Avni Bulvarı, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi, Polat Caddesi, İKÇÜ Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhını takip ediyor. Araçlar; Gediz’den 06.15 / 14.15; İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 07.15 / 15.15 saatlerinde hareket ediyor.

Tınaztepe Servisi
Tınaztepe’den hareket eden servis otobüsü; Doğuş Caddesi, Erdem Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Buca Üçkuyular, Özmen Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Menderes Caddesi, Şirinyer, Gürçeşme Caddesi, Gaziler Caddesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhını takip ediyor. Tınaztepe’den 07.00’de; Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 16.20’de hareket ediyor.

Bornova Servisi
Evka 4’ten hareket eden servis otobüsü; Atatürk Mahallesi, Bornova Merkez, Özkanlar, Manavkuyu, Mersinli, Kemalpaşa Caddesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi güzergâhını takip ediyor. Araçlar; Evka 4’ten 07.00’de; Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 16.20’de hareket ediyor.
14s

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*