Şirketlerin Teklif Alma Sistemine 12 Milyon TL Yatırım

Sirketler
Sirketler

Fabrikaların ihtiyaç duyduğu her türlü ürünün tedariği için ücretsiz hizmet veren EndustrideAra.com, Şirketlerin ikinci evre yatırımı olan sanal mağaza modelini devreye alıyor.

Şirketlerin ihtiyaç duyduğu her türlü ürün ve hizmet için fiyat teklifi alma aşamasında ücretsiz destek veren EndustrideAra.com, satınalmacıların ve tedarikçilerin iletişimini kolaylaştırıyor. EndustrideAra.com İş Geliştirme Uzmanı Eren Akbayrak, sanal mağaza modülü ve üçüncü evre yatırımları olacak ürün karşılaştırma sistemi hakkında bilgiler verdi.

FİYAT TEKLİFİ ALMADAN SATIN ALMA YAPILAMIYOR

Çoğu şirketin hemen her ürün için en az 3 fiyat teklifi almadan satın alma yapamadıklarını belirten Akbayrak; ” EndustrideAra.com, şirketlere otomatik satın alma asistanı gibi hizmet veriyor. Yazılı fiyat teklifi almadan tedarikçi tercihinde bulunamayan işletmelerin, her türlü satın almaları için çok kısa bir sürede üye tedarikçilerimizle iletişim kurmalarını sağlıyoruz. Böylece satın alma sorumlularının işini tamamen ücretsiz olarak kolaylaştırıyorken diğer yandan tedarikçilerimizin de doğru şirketlerde doğru kişilerle tanışmalarına ve satışlarını artırmalarına olanak sağlıyoruz.” dedi.

ŞİRKETLER İÇİN SANAL MAĞAZA

Tüketici ürünleri pazarında e-ticaretin sürekli arttığına dikkat çeken Akbayrak, şirketlerin kullandığı ürünleri sanal mağazalardan satın alma eğilimlerinin şu an istenen seviyede olmadığını ama alışkanlıkların değişmeye başladığını belirtti.

Akbayrak sözlerine şöyle devam etti; ”Müşteri potansiyeli şahıslar değil şirketler olan ürünler için de hızla e-ticaret siteleri açılıyor. Bu konuda büyük bir pazarlama bütçesi kullanan EndustrideAra.com’da mağaza açan şirketler daha çok satış yapabilecek. Müşteri tarafında ise koşulsuz iade garantisi olduğu için şirket ürünlerinin online satın alma aşamasında ilk tercihi olacaktır.” dedi.

FİYAT KARŞILAŞTIRMA SİSTEMİ

Akbayrak, şirketlerin tüm satın alma süreçlerinde ihtiyaç duyduğu ‘teklif iste, fiyat karşılaştır ve satın al’ gibi tüm hizmetleri EndustrideAra.com’da toplayacaklarını belirtti. Bu yatırımın en önemli ayağının pazarlama iletişimi olduğunun altını çizen Eren Akbayrak, bu aşamayı tamamen öz kaynak yatırımıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

EndustrideAra.com’un yurt dışına açılma aşamasında global ortaklıklarla her ülkeyi tek tek değerlendireceklerini belirten Akbayrak, ilk aşamada 12 milyon TL bir yatırım planlandıklarını ardından yatırım şirketleriyle yapılacak ortaklıklarla büyümek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*