Sofralar yeni cheddar lezzetleriyle zenginleşiyor

President Cheddar
President Cheddar

Avrupa’nın 1 numaralı peynir markası Président’ın Türkiye’deki ürün ailesi büyüyor. Tüketicilere önce gouda, cheddar, kaşar peynir çeşitleri ve krema ürününü sunan Président şimdi de cheddarlı krem peynir, cheddarlı üçgen peynir ve red lezzetleriyle raflarda yerini aldı.

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri işletmesi olan Ak Gıda’nın yüksek kalite standartlarında üreterek Türkiye pazarına sunduğu gouda, cheddar, kaşar peynirleri ve kremadan oluşan Président ailesi, portföye katılan yeni peynir çeşitleri ile genişliyor.

Özellikle tüketicilerin büyük beğenisini kazanan cheddar peyniri, şimdi de Président Red Cheddar, Président Cheddarlı Krem Peynir ve Président Cheddarlı Üçgen Peynir çeşitleriyle sofralara lezzet katıyor.

Sadece kahvaltıda değil günün her saatinde

Président ailesine yeni katılan üyelerden Red Cheddar yoğun aromatik tadıyla günün her saatinde keyifle tüketilebilen bir atıştırmalık olarak hayata lezzet katıyor. En az 6 ay olgunlaştırılmış Cheddar peyniri içeriği sayesinde benzersiz lezzete sahip olan Président Cheddarlı Krem Peynir ise yumuşacık ve kolay sürülebilen kıvamıyla sofraları lezzetlendiriyor. Aynı aileden krem peynir gibi aromatik ve yumuşak bir lezzet sunan Président Cheddarlı Üçgen Peynir pratik formuyla sadece kahvaltılarda değil, ara öğünlerde de kolayca tüketilebiliyor.

Président ürünlerinin kısa sürede Türkiye’deki tüketicilerin vazgeçilmezleri arasına girdiğini ifade eden Ak Gıda Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay, “Raflarda yerini alan yeni Président ürünlerimiz Red Cheddar, Cheddarlı Krem Peynir ve Cheddarlı Üçgen Peynir ile Avrupalı lezzetleri erişilebilir fiyatlarla Türkiye’deki sofralara taşıyoruz. Yoğun aromatik lezzet arayanlar için, en az 9 ay olgunlaştırılan yeni ürünümüz Président Red Cheddar’ı mükemmel bir atıştırmalık seçeneği olarak sunuyoruz” dedi. Falay, tüketicilerden gelen talep doğrultusunda Président ailesinin ürün çeşitliliğini daha da zenginleştirmek için Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*