TOKİ Bingöl Adaklı Konutları İsim Listesi

Yalova
Yalova

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bingöl İli, Adaklı İlçesi’nde Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Adaklı Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bingöl İli, Adaklı İlçesi’nde hayata geçirilen Bingöl Adaklı Toplu Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi 27 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 13:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesi 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

TOKİ Adaklı İsim listesi için BURAYA TIKLAYINIZ.

Bingöl İli, Adaklı İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*