TOKİ İzmir Uzundere Projesi İhale Tarihi Açıklandı

konut başvurusu
konut başvurusu

TOKİ İzmir Uzundere Projesi İhale Tarihi Açıklandı. TOKİ, 2021 yılına oldukça hızlı bir giriş yaparken ev sahibi olmak isteyen İzmirliler için Uzundere konut projesi ile 809 adet ucuz konut üretilecek. TOKİ’nin hayata geçirmeyi düşündüğü en büyük projelerden birisi İzmir’e yapılacak.

TOKİ tarafından yeni projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu projelerden biri de TOKİ İzmir Karabağlar Uzundere konut projesi olarak öne çıkıyor. 2020 yılında TOKİ konut satışları ile yüzbinlerce vatandaş ev sahibi oldu.

TOKİ İzmir Uzundere Konut Projesi Ne Zaman Yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ihale takvimine göre İzmir İli Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi 809 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Projenin ihalesini kazanan firma tarafından belirlenen inşaat alanında 809 adet konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 cami inşaatı yapılacak. Projenin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yöntemi ile yapılacak.

İhale şartnamesinde yer alan bilgilere göre projede ihale sonucunun belirlenmesi ile beraber 10 iş günü içerisinde TOKİ tarafından yer teslimi yapılacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*