Bu Yazın Trendi Deniz Uçağı ile Seyahat Etmek Olacak

Bu Yazin Trendi Deniz Ucagi ile Seyahat Etmek Olacak
Bu Yazin Trendi Deniz Ucagi ile Seyahat Etmek Olacak

Lujo Hotel Bodrum yeni sezonda hizmetleri arasına eklediği deniz uçağı ile misafirlerine keyifli deneyimler sunmaya hazırlanıyor. Yerli ve yabancı misafirlerin oldukça ilgisini çekecek kültür turu rotaları da düzenlenecek deniz uçağı, Bodrum ve çevresinde ulaşım amaçlı da kullanılabilecek.

Çevreyi Keşfetmenin En Havalı Yolu

Misafirlerine yeni projeleri ile unutulmaz anılar yaşatmayı amaçlayan Lujo, “Sanat ve Keyif” konseptine uygun olarak Bodrum içi transferleri bile daha keyifli kılmak için deniz uçağını da bir transfer seçeneği olarak sunmaya başlıyor. Geçtiğimiz sezonlarda Lujo’nun hizmetleri arasında yer alan helikopter, motor yat, katamaran veya VIP transfer araçlarına ek olarak sunulan deniz uçağı ile artık Lujo misafirleri Yalıkavak Marina da dahil olmak üzere pek çok noktaya havalı bir giriş yapabilecek.

Farklı Rotalarla Dünyanızı Genişletin

Lujo Hotel Bodrum’un deniz uçağının rotası elbette Bodrum’la sınırlı kalmıyor. Planlanan rotaların arasında Türkiye’nin tarihi güzelliklerini görmek isteyenler için Efes, yamaç paraşütü benzeri maceralar yaşamak isteyenler için Ölüdeniz, günlerini biraz daha farklı geçirmek isteyenler için Çeşme, ismini duyup merak edenler için Salda Gölü gibi birçok seçenek bulunuyor. Yarım gün ile tam gün arasında değişen tur seçenekleri ile Lujo’nun deniz uçağı bu yazın en çok tercih edilen keyifleri arasında yerini alacak.

Ver Elini Yunan Adaları

Her akşam sahnelenen canlı performanslar ile Bodrum’un en eğlenceli gecelerinin de yaşandığı Lujo Hotel Bodrum, Mykonos’un eğlence hayatını merak eden misafirleri veya Santorini, Kos, Rodos gibi Yunan Adalarını keşfetmek isteyenler için deniz uçağı ile çift yön seyahat rotalarına hizmetleri arasında yer veriyor.

Lujo Hotel Bodrum Hakkında

Bodrum’un en yeşil koylarından biri olan Güvercinlik’te yer alan Lujo Hotel, Bodrum/Milas Havaalanı’na sadece 15 dakika mesafede bulunuyor. Alakart her şey dahil konseptte hizmet veren ve Serkoç Otelcilik bünyesinde yer alan Lujo’nun 110 dönüme yayılan geniş arazisinde 9 alakart restoran ve 14 bar konsept dahilinde misafirlere hizmet veriyor. Kendine özel 1 km’lik beyaz kum plajı, havuzlu oda ve villa seçenekleri, canlı konser ve şovları, spor akademisi, Sensum Spa, 1 yaşından itibaren çocuklara hizmet veren Kijo Club’ı ile Lujo her yaştan misafire unutulmaz bir tatil vadediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*