Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Endeksa Dijital Sohbetler’de

Endeksa
Endeksa

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa.com’un Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat’ta Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile devam ediyor.

06 Şubat Cumartesi günü saat 15:00’te gerçekleştirilecek dijital sohbette Endeksa.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş olacak.

Taş, Ticari Gayrimenkul üzerinde çalışan ve konusunda en başarılı sonuçlara ulaşan uluslararası bir markanın franchise ofisi ile İstanbul’da 6 yıl boyunca broker olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe birçok satışa ve kiralamaya aracılık etmiş, 32 kişilik bir ekip kurarak Türkiye’nin en başarılı ekiplerinden birine liderlik etmiştir. Taş, 6 yılda 2 kez Dünya, 4 kez Türkiye Ciro Şampiyonu olmuştur.

2013 Nisan ayı itibariyle Dünyanın ilk global gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye Master Franchise haklarını alan Gökhan Taş, Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanlığı görevini yürütmektedir. 06 Şubat Cumartesi günü saat 15:00‘te gerçekleştirilecek Dijital Sohbetler’in
beşincisinde gayrimenkul sektörü değerlendirilip, 2021 öngörüleri konuşulurken, gayrimenkul danışmanlarının soruları cevaplanacak.

Tüm emlak danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak Dijital Sohbetler için kayıt olmanız yeterli. Sohbete katılmak, Gökhan Taş’a yayın sırasında cevaplamasını istediğiniz soruları iletmek ve kayıt için https://endeksa.club/dijitalsohbetler

Endeksa – Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com, sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini giren herkese piyasa değerini sunmaktadır. Türkiye’nin her yerinde saha araştırmaları yapan lisanslı Endeksa değerleme uzmanlarının hazırladığı verilere dayanarak anında bilgi veren platform, otomasyona dayalı istatistiki ve makine öğrenimi yöntemleri ile konut değerlerini hızla ve doğru bir şekilde
hesaplayabilmektedir. Endeksa, konut satış ve kira değerlerinin yanı sıra bölge bazında yaşayanların demografik bilgileri, bölgedeki ticari parametreleri ve yaşam alanlarını da sunmaktadır. Gayrimenkul profesyonellerinin yanı sıra bireysel kullanıcıların da yoğun olarak kullandıkları platform, kullanıcılara oldukları otomatik değerlemeleri raporlayabilme, güvenilir ve bağımsız görüşe ulaşmak için bulundukları bölgelere hakim deneyimli uzmanlardan görüş raporu talep etme imkanı da sağlamaktadır.

Endeksa ile en iyi yatırım bölgelerini hızla belirlemek mümkün olmaktadır. Yatırım için düşünülen bölgeler, ilçe, mahalle ya da konum bazında seçildiğinde, konut türüne göre ortalama kiralara, satış fiyatlarına ve fiyat değişim trendlerine ulaşmak sadece saniyeler almaktadır. Kullanıcılar kendi evlerinin değerini de kolaylıkla öğrenebilmektedir. Bunun için haritadan işaretleyip konut özellikleri girildiğinde, Endeksa evin piyasa değerini anında hesaplamaktadır. Yaşam tarzına göre ev seçimi de Endeksa ile kolaylaşmaktadır.

Kullanıcının yaşamayı düşündüğü bölgeler il, ilçe mahalle ya da konum bazında seçildiğinde, sosyal göstergeler ve çevredeki yaşam olanakları hızla görüntülenmektedir. Uzman görüşü ise Endeksa’nın bir diğer fark yaratan hizmetidir. Bireysel ya da ticari karar vermeden önce kullanıcılar lisanslı Endeksa uzmanlarının görüşüne başvurabilmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*