İkinci el araç ekspertiz firmaları, şubeleşme atağında

Ikinci el arac ekspertiz firmalari
Ikinci el arac ekspertiz firmalari

İkinci el araç piyasası, pandemi süresince artan talebi karşılamak amacıyla, yönetmeliğin esaslarını yerine getiren kurumsal firmaların yatırımları son hızla devam ediyor. İkinci el araç ekspertiz sektöründe güven, tarafsızlık ve en önemlisi müşteri memnuniyeti kavramlarıyla kendinden söz ettiren TÜV SÜD D-Expert, Sancaktepe şubesinde kurumsal ve perakende talep artışına daha hızlı cevap verebilmek ve müşteri memnuniyetini de en üst seviyede tutmak adına alanını genişleterek yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Birçok kurumsal markanın tercihi olan TÜV SÜD D-Expert, Sancaktepe ’deki yeni yerinde son teknoloji ekipmanlar ve profesyonel ekibiyle kesintisiz olarak ikinci el araç ekspertizinde güven ortamı yaratmaya devam ediyor. TÜV SÜD D-Expert’ in Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger;

‘’ Yeni ortaya çıkan ve büyüme potansiyeli olan tüm sektörlerde olduğu gibi ikinci el araç ekspertiz sektöründe de birçok küçük ve büyük ölçekli firma hizmet veriyor. TÜV SÜD D-Expert ailesi olarak biz de 2021 yılında da şubeleşme yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Son dönemlerde yaşanan yoğunlukla birlikte müşterilerin güvenebilecekleri firmalara olan ihtiyacı her geçen gün daha çok artıyor. Otomobil sektöründe tecrübesi olmadan ikinci el araç ekspertiz hizmeti veren firmalarda, tüketicilerin karşılaşabilecekleri hata oranının yüksekliği nedeniyle müşteriler TSE’den Hizmet Yeterlilik Belgesi almış kurumsal firmalardan hizmet almayı tercih ediyor. TÜV SÜD D- Expert olarak hem alıcılara hem de satıcılara sunduğumuz kaliteli, bağımsız ve güvenilir ekspertiz hizmetini Sancaktepe’deki yeni şubemizde de müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz ‘’ dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*