İzocam, Çalışan Deneyimi Zirvesi’nde

izocam
izocam

İzocam, bu yıl online olarak yapılacak zirvede, “Çalışan Deneyimi Stratejisinde İdeali Yakalamak” konulu panel 14:30 – 15:30 saatleri arasında takip edilebilecek. Dr. Zeki Yüksekbilgili’nin moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde, İzocam İnsan Kaynakları Direktörü Gözdehan Çaycı ile birlikte Ebay / Gittigidiyor Çalışan Deneyimi Direktörü Murat Yüksel ve Turkcell HR Center of Excellence Directorü Seray Kerimak konuşmacı olarak yer alacak.

Çalışan Deneyimi Zirvesi 2021

Pandemi süreciyle birlikte daha belirgin hale gelen karma çalışma biçimleri kuruluşların fiziki ortam ve sanal işgücü yönetiminde yeni dokunma noktalarını, dolayısıyla yönetim zorluklarını ortaya çıkardı. Bu durum, işletmeler için Çalışan Deneyimi sürecini yeniden kurgulamak veya güncellemeyi gerektirdi.

Bu online zirvede, olumlu bir çalışan deneyimi yaratmada / yenilemede dijital dönüşümden faydalanmayı, çalışanların iş-yaşam dengesini yeniden sağlamalarına olanak tanıyarak yüksek potansiyelli çalışanları elde tutmayı ve güncellenmesi gereken çalışan yolculuğu adımları konuşulacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*