Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik Başvuru Şartları Ve Franchise

Mekan Gayrimenkul
Mekan Gayrimenkul

Mekan Emlak bayilik başvurusu, bayi olma şartları, franchise bedeli ve ortalama kazançlar hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Mekan Gayrimenkul Emlak, Gayrimenkul sektöründe hizmet veren bir firmadır.

Türkiye çapında belirtilen bölgelerde Mekan Gayrimenkul Emlak 2021 yılı içinde bayilik vermeyi planlıyor Başta İstanbul bakırköy bağcılar başakşehir merkezi ve ilçeleri ve yurt geleli bölgeleri sıralamak gerekirse çanakkale kırklareli lüleburgaz edirne samsun çarşamba eskişehir ankara adana gaziantep tokat antalya aydın nazilli izmir bursa gibi şehirler bayilikler vermeye devam ediyoruz ve mekan emlak gayrimenkul ofisi bayiliğini alarak pek çok avantaj elde edebilirsiniz.

Bayilik aldığınız takdirde hem firmaya ait web sitelerinde ilanlarını ücretsiz yayınlayabiliyor hem de personel ve diğer gerekli konularda size destek sağlıyor.

Emlak sektöründe biraz da olsa tecrübesi olan ve eski bir markanın çatısı altında faaliyet göstermek isteyen kişilere kitap edeb Mekan Emlak için siz de bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

Mekan Gayrimenkul Emlak bayilik şartları aşağıda liste halinde verilmiştir.

-En az 50,000 TL ile 70,000 TL arası bir sermayeye sahip olmak.
-En az 60 metrekare bir emlak ofisine sahip olmak ve bu ofisin lavabosu bulunması ve en az iki bölümden oluşması gerekir.
-Ofiste Mekan Gayrimenkul Emlak tabelasının olması gerekir.
-Girişimcinin kendine güvenen ve başarılı olacağından emin olan bir karaktere sahip olması gerekir.

Mekan Emlak Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bayilik başvurusu yapabilmek için, resmî web sitesi üzerindeki başvuru formunu doldurabilir ve bilgi alabilirsiniz.
Başvuru sonrasında anlaşmanız halinde emlak dükkanınızın kurulumunu da ek ücret karşlığında yapıyorlar.

Bayilik başvuru formu https://www.mekangayrimenkul.com/basvuru-formu//

Mekan gayrimenkul Emlak Bayisi Ciro Kar Marjı Ne Kadar?

Ortalama bir mekan emlak bayisinin yıllık ev satış adedi 5-6, ev kiralama adedi ise ortalama 20-30 adet civarındadır. Aylık ortalama ciro, ev kiralarından 6-8 bin TL, ev satışlarından ise tahmini 250-300 bin TL civarında olmaktadır. Kiralama işlemlerinde bir kira bedeli, satış işlemlerinde ise evin satış değerinin yüzde 4’ü kadar komisyon alınmaktadır.

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayisi Ayda Ne Kadar Kar Eder?

Ortalama bir bayinin aylık karı yaklaşık olarak 10 bin TL civarındadır. Tüm giderler düşüldüğünde bu civarda bir gelir oluşmaktadır. Ayrıca firma kendi web sitesinde yaptığınız yatırımın geri dönüş süresi olarak 1 yıl veriyorlar. Kar marjı olarak %70 kar yüzdesinde emlak danışmanlığı üzerinden para kazanabiliyorsunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*