Mekan Gayrimenkul Emlak: Kadın Girişimcilere Özel franchising Ve Bayilik veriyor

gayrimenkul de yatirimnin tek adresi mekan gayrimenkul emlak ofisi deddcacacea scaled
gayrimenkul de yatirimnin tek adresi mekan gayrimenkul emlak ofisi deddcacacea scaled

Mekan Emlak Gayrimenkul Ofisi Olarak Türkiye Geneli Kadın Girişimcilere Özel Bayilik Fırsatı Sunuyoruz Bizim Önem Verdiğimiz Başta Bölgeler Marmara Ege Akdeniz Bölgesi Başta Olmak Üzere Emlak Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirmek İstedik.

Biz De Kadın Girişimcilerinin Emlak Sektörüne Katmasını Planlıyoruz. Mekan Emlak Gayrimenkul Ofisi Olarak Türkiye Geneli Kadın Girişimciler Özel Bayilik Fırsatı Sunuyoruz Bizim Önem Verdiğimiz Başta Bölgeler Marmara Ege Akdeniz Bölgesi Başta Olmak Üzere Emlak Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirmek İstedik.

Biz De Kadın Girişimcilerinin Emlak Sektörüne Katmasını Planlıyoruz. Mekan Emlak Gayrimenkul Ofisi Olarak Türkiye Geneli Kadın Girişimciler Özel Bayilik Fırsat Sunuyoruz Bizim Önem Verdiğimiz Başta Bölgeler Marmara Ege Akdeniz Bölgesi Başta Olmak Üzere Emlak Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirmek İstedik.

Bize Kadın Girişimcilerinin Emlak Sektörüne Katmasını Planlıyoruz Mekan Emlak Gayrimenkul Marka Yöneticisi Tahir Köstek. Haberine Göre alınacak Önemli kriterleri Var.

Öncelikle Franchising Alanların Açacağı Ofisler İş yapan Lokasyon da Olmalı. Mekan Gayrimenkul Emlak Ofisi Türkiye´de franchising Ofisiyle Hizmet veriyor.

Türkiye´de Franchising Pazar Payını Daha Da Artırmak için franchising Vermek Gündeme Gelmiştir. Özelikle İstanbul, Ankara, Edirne Trabzon İzmir, Gaziantep, Yalova Çanakkale Bursa ve Eskişehir Konya Kayseri Antalya Çorum Aydın Gibi Şehirlere 2020 Sonuna kadar 30 Bayilik Ve Franchising vermeyi Hedefliyor.

Mekan Gayrimenkul Franchising Ofislerinin 60 Metrekare Olmasını Öngörüyorlar. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek Kadın Girişimciye Pozitif Ayrımcılık Tanıdıklarını Belirterek “Elbette Kadının iş Hayatına Atılmasını Önemsiyoruz. Ve Ülke Ekonomisine Katkı Sağlamasını Hedefliyoruz,

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*